Het is zondagavond als ik deze blogpost type en ik heb zojuist mijn leukste week van 2015 erop zitten. Ik kijk met een glimlach naar de foto’s en geniet van alle herinneringen die ik deze week heb opgebouwd. Voor sommige misschien moeilijk te snappen, voor andere herkenbaar. Kijk je mee naar mijn week met Lifehouse?

Maandag
Het aftellen is begonnen, morgen is het eindelijk zo ver. Na bijna 5 jaar wachten zie ik mijn favoriete band weer live op het podium. En ga ik zo nog eens ontmoeten ook! Ik heb er zo veel zin in! Mocht de naam Lifehouse trouwens niet gelijk een belletje doen rinkelen. Kijk dan eens naar deze clip en grote kans dat je zegt ” Ooo maar die ken ik wel! ” De hele dag ben ik afwezig op werk, ik zit met mijn gedachte al bij morgen avond. Helaas lijkt ‘s avonds bijna alles in de soep ( haha… ) te vallen. Na het avond eten zit ik op de bank en voel ik een enorme vlaag van misselijkheid op komen. Ik kijk Joel aan en hij voelt hetzelfde. Wat daar op volgt is een afwisseling van hij en ik boven een w.c. pot. Drama. Dit kan niet, niet nu!! Gelukkig lijkt het na een paar uur af te zakken en vallen we allebei uitgeput in slaap.

IMG_1059DinsdagIk word slapjes wakker. Er zit natuurlijk niks meer in mijn lijf. Eigenlijk wil ik niets liever dan in bed blijven liggen maar als ik niet op werk verschijn kan ik vanavond ook niet naar het concert. Ik sleep me naar de keuken en maak een licht ontbijtje. Ik hou het binnen dus pak de trein en ga gewoon aan het werk. Ik voel me telkens een beetje beter dus heb weer vertrouwen in de avond. Nog maar een paar uur!

Na werk snel ik me naar huis om even snel onder een douche te springen en mij om te kleden. Weer terug in Amsterdam eten Joel en ik snel wat en dan laat ie me achter bij de Melkweg. Ik heb namelijk een VIP ticket en mag daarmee eerder naar binnen dan hij. Want voor het concert mag ik namelijk de band kort ontmoeten! Het is zenuwslopend, we worden in een rijtje gezet en mogen vervolgens een voor een naar de band toe. Ik tril als een rietje als ik op ze af stap maar de zenuwen vallen snel weg. Ze zijn zo relaxt en vriendelijk! Precies zoals ik had gehoopt. We maken foto’s en na een paar knuffels is het al weer voorbij. Niet lang daarna komt ook Joel binnen en is het tijd voor het concert. Wat een top avond! Ik geloof niet dat mijn belachelijke glimlach die avond nog van mijn gezicht is geweest…

Woensdag
Nog helemaal enthousiast word ik woensdag wakker. Wat was het tof! Naast kaartjes voor het concert in Amsterdam heb ik ook nog kaartjes liggen voor donderdag in Utrecht en zaterdag in Keulen. Helaas lijkt die laatste in de soep te vallen. Niemand heeft een auto voor ons te leen… Wat baal ik daarvan! Maar ik probeer het van me af te zetten, ik heb natuurlijk nog een avond te gaan! Ik spendeer mijn dag aan het doen van het huishouden, boodschapjes en lui series kijken. Prima woensdag ;).

IMG_1171 kopieIMG_1172IMG_1177Donderdag
Poeh, wat was werk druk vandaag. Er moet zo veel gebeuren maar een hoop mensen zijn ziek waardoor iedereen dubbel zo hard moet rennen. Na werk ga ik samen met Anouk richting Utrecht voor het tweede Lifehouse concert. Nog voor we daar zijn aangekomen belt Joel om te vertellen dat hij toch een auto heeft kunnen regelen. Jaaaaa we gaan zaterdag naar Keulen!

Aangekomen bij de Vredenburg zag ik op Instagram dat er een speciale wedstrijd werd gehouden. In de band shirts die te koop waren zaten gouden stickers verstopt. Vond je een van die gouden stickers dan mocht je na het concert de band bezoeken in de kleedkamer. Ik besloot een poging te wagen, uit een stapel shirts koos ik er eentje uit, ik keek er in en….JAAAA een gouden sticker! Met een glimlach die wellicht nog groter was dan die van afgelopen dinsdag genoot ik van het concert. Niet lang daarna werden we opgehaald door de tourmanager en werden we naar de kleedkamer gebracht waar de band ons stond op te wachten. Biertjes, kletsen, knuffels en een hoop foto’s later zat ik dood moe in de trein.

Vrijdag
Als een zombie zit ik de volgende ochtend in de trein. Maar drie uur slaap is niet goed voor een mens.. Ik sleep me door de dag heen en val ’s avonds al vroeg uitgeput in slaap. Morgen naar Keulen!

IMG_1242IMG_1250IMG_1282IMG_1283IMG_1284IMG_1285IMG_1287
Zaterdag
Tijd voor onze aller eerste roadtrip! We zijn samen nog nooit verder dan een half uurtje weg geweest met de auto. Joel heeft nog niet zo heel lang zijn rijbewijs en ik kan niet rijden maar nu gaat het er toch eindelijk van komen. Begin van de middag is de auto bepakt en bezakt en rijden we richting Duitsland. De rit is super gezellig en voor we het weten rijden we Keulen al binnen. De concerthal is nogal buiten het centrum dus we besluiten de metro te pakken om een hapje te gaan eten. Ik vind Keulen zelf niet en hele bijzondere stad, een beetje suf en grauw eigenlijk maar de Dom is wel geweldig mooi. Na een uurtje door het centrum te hebben geslenterd was het tijd voor het concert. We springen weer in de metro en lopen de concertzaal binnen. We vinden een mooi plekje en de avond vliegt voorbij. Nu is het echt klaar. Mijn Lifehouse avontuur zit erop! Maar wat was het top en nog zo veel beter als dat ik had durven dromen. Nu maar hopen dat ze me niet weer 5 jaar laten wachten 😉

Zondag
Zondag = niks doen dag. We worden vroeg wakker bij mijn schoonouders en vertellen alles over de dag ervoor. Daarna gaan we al snel richting huis en doen daar eigenlijk vrij weinig. We zijn allebei zo moe!

Komende week is het een stuk rustiger. Ik heb afgesproken met vriendinnen en een nare tandartsafspraak in het vooruitzicht.. Maar na deze week heb ik wel 15 dagen vakantie!!

handtekening
 

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.