Een week vol met afspraken met vriendinnen en het vooruitzicht op mijn vakantie, maar ook een naar bezoekje aan de tandarts. Kortom, ik had het druk zat! Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Maandag
Weinig speciaal aan deze maandag. Ik ga naar werk en duik thuis al vroeg mijn bed in want ik ben kapot.

IMG_1324
Dinsdag
Oe, stress vandaag! Vanmiddag staat er namelijk een tandarts bezoekje op het programma. De vorige keer ging het helemaal mis en lukte het niet om een behandeling te doen. Zou het dit keer wel gaan? Ja, het is gelukt! Voor ik het wist zat dit keer de verdoving erin en kon ik haar dr gang laten gaan. Om te vieren dat het was gelukt haalde we een taartje bij de bakker. Helaas moest ik nog zo’n vier uur wachten tot ik er van kon genieten want de verdoving bleef nogal lang hangen.

IMG_1339

IMG_1364
Woensdag
Ik sta al vroeg op want vandaag staat een dagje voor Laptops & Latte op het programma. Dit keer ga ik cafe’s langs in Tilburg met een van mijn beste vriendinnen. Helemaal top om zo werk en gezelligheid te kunnen combineren. Tilburg heeft trouwens verassend leuke plekjes! Ik geloof dat we wel zo’n vijf uur hebben zitten kletsen, het was echt even nodig ;).

Donderdag
Jaaa Kim is weer terug! Na drie weken vakantie is mijn lieve collegaatje er weer. Ik heb dr wel gemist hoor ;). Een beetje als verassing staat de Londense Stylist van Forever21 opeens in de winkel. Helemaal niet erg, gezellig juist, maar daardoor moeten we wel nog even een tandje harder lopen. De dag vliegt voorbij en voor ik het weet ben ik al weer op weg naar het station.

IMG_1444
IMG_1468
Vrijdag
Oeps, ik ben duidelijk met mijn hoofd al op vakantie. Want ik vergeet vandaag gewoon m’n wekker te zetten! Gelukkig belt Anouk me wakker en ben ik maar tien minuutjes te laat. De hele dag ben ik druk met het ombouwen van onze Windows.Leuk om te doen dus helemaal prima! In de pauze ploffen we even snel neer op een terrasje. Wat is het lekker weer! Daarna nog even een paar uur werken en dan is het echt tijd voor vakantie. Joel is er helaas niet om de eerste vakantie avond met me te vieren maar ik besluit er dan zelf maar een feestje van te maken. Ik haal een pizza en een wijntje, kijk de Voice en lees ondertussen door mijn oneindige lijst met blogs.

Zaterdag
Onder het mom van, dan is het maar vast gedaan. Begin ik aan mijn To do list voor deze vakantie. Onze papieren moeten nodig uitgezocht worden en ook de keuken kan wel een scrub beurt gebruiken. Ik doe tussen door nog de was en naai eindelijk onze twee losse gordijnen aan elkaar vast. Allemaal geen leuke klusjes maar nu is wel zo goed als alles wat ik deze twee weken wilde doen in huis al klaar!

Zondag
De zondag sla ik in deze DreamWeekly even over want op dit moment zitten Joel en ik in een hotel in Ermelo. Omdat we dit keer geen vakantie in het buitenland konden veroorloven hebben we ieder een week voor onze rekening genomen. Ik heb deze eerste week gepland, en Joel de volgende. Zonder dat we van elkaar weten wat we gaan doen, spannend! Maar vandaag dus in Ermelo, er staat hier een hotel wat vroeger altijd HET hotel was in de omgeving. Nu misschien wat vergane glorie maar toen ik de overnachting voor nog geen drie tientjes via VakantieVeilingen kon regelen kon ik het niet laten.

Wat ik verder deze week ga doen kan ik dus niet vertellen want ik weet dat Joel deze blogs ook leest. Maar ik beloof wel wat te gaan ploggen deze week dus je zal het snel voorbij zien komen!

handtekening
 

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.