DreamWeekly Lifestyle

DreamWeekly #99

Weer een nieuwe maandag! Ik heb een super leuk weekje gehad waarin ik ging thee leuten met een collega, op bezoek ging bij mijn moeder, schoonouders en familie van Joel. Daarnaast rende ik hard en werkte ik veel aan Laptops en Latte. Kijk je mee?

IMG_0694
IMG_0704
Maandag
Wat een weeeer! Is het eerste wat ik denk als ik maandag wakker wordt. Helaas stopt het ook niet en moet ik door de stromende regen richting het station. Eenmaal droog binnen blijkt het ook daar niet veel beter, de hele tunnel staat vol met water. Natte voeten tot gevolg.. Mijn werkdag gaat wel snel al is het natuurlijk rustig in de winkel. Wie gaat er dan ook met dit nood weer shoppen? Na werk duik ik met Kim de Hoxton in om bij te kletsen en een theetje te drinken. De tijd vliegt voorbij en voor we het weten is het al tegen zessen. Snel naar huis, eten en mijn bed in!

Dinsdag
Dinsdag was een suffe dag. Werk was suf en ik moest afscheid nemen van Kim voor de komende drie weken. Ze gaat lekker op vakantie! Toch saai hoor, zo zonder je maatje op werk. Als ze terug is zien we elkaar twee dagen en dag ben ik voor twee weken weg dus voorlopig zal het nog even zo zijn.

IMG_0735
IMG_0746
IMG_0708
Woensdag
Jaa een vrij dagje! Daar was ik wel aan toe. Ik begin de dag meteen goed met een flink stuk hardlopen. Het gaat zo lekker dat ik mezelf streng moet toespreken als ik de 8 km aan tik, nu moet ik echt stoppen! Ik ben nog elke keer bang dat mijn blessure weer te veel op gaat spelen ( hij is nooit helemaal weg geweest ) dus ik moet op m’n tellen passen en niet te hard van stapel willen gaan. Gelijk daarna werk ik het huis door en spring ik onder de douche. En dat allemaal voor de lunch! Top! De middag breng ik door achter mijn laptop en doe ik een aantal dingen voor Laptops & Latte. ’s Avonds realiseer ik me dat het al weer een week geleden was dat ik aan de cocktails zat in Londen. Wat gaat de tijd toch hard :(.

Donderdag
De dag begint natuurlijk gewoon met werken maar gelijk daarna pak ik de trein naar mijn moeder voor een hapje eten. Lekker luxe op de bank ploffen en aanschuiven wanneer het klaar is. Zo fijn dat dat nu kan sinds ze weer dichter bij Hilversum in de buurt woont!

Vrijdag
Vrijdag = nat pak dag. Vier keer moet ik door de stortregen, dus vier kort ben ik doorweekt. Het waait te hard voor een paraplu dus ik heb weinig keus. Gelukkig is het weekend, dat maakt een hoop goed. Het weekend beginnen we bij mijn schoonouders waar we een nachtje blijven slapen. Morgen is hun familiedag dus het is wel zo makkelijk dat we gelijk kunnen meerijden.

IMG_0816
IMG_0881
IMG_0882
IMG_0890
Zaterdag
Na een rustige ochtend in Nederhorst stappen we in de auto op weg naar Joel ‘s tante. Ze woont op een boerderij dus ik kan me hart ophalen. Kalfjes, kuikens, koeien, varkens en een stel honden. Ik vermaakte me prima ;). Naast al die dieren was ook de familie heel gezellig en hebben we heerlijk gegeten. Al bijna in slaap vallend kwamen we rond middernacht thuis, wat een geslaagde dag!

Zondag
Omdat we zaterdag de hele dag op pad zijn geweest staat zondag een beetje in het teken van schoonmaken en boodschappen doen. Suf, maar moet ook gebeuren! Daarnaast leg ik alles klaar voor de IJhallen van komende week, volgende week zaterdag sta ik daar met een kraam om al mijn overtollige kleding te verkopen.

Komende week staat er weinig bijzonders op de planning. Met een rede want naast dat mijn hele volgende weekend vol zit heb ik daarnaast ook twee concerten gepland staan. Even zorgen dat ik uitgerust ben want dat zullen weinig slaap uurtjes worden ;).

handtekening
 

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Manon
    09/07/2015 at 19:13

    Leuke foto’s!

  • Leave a Reply