Foto’s afdrukken is iets wat ik de laatste tijd toch steeds minder doe. Ik denk er wel aan maar om een of andere reden komt het er maar niet van. En ik denk dat dat iets is wat veel mensen op dit moment hebben. Des te leuker misschien om dan iemand te verassen met een foto op print! Of, zoals ik heb gedaan, een foto op Forex.

fotoopforex (4 of 4)
Wat is Forex? Forex is HET antwoord op de ouderwetse canvas. Het is helderwit kunststof wat je foto extra mooi tot zijn recht laat komen. Vaak speel ik in mijn foto’s met licht wat er soms voor kan zorgen dat prints wat donker overkomen. Door te printen op Forex is dit probleem opgelost! Het is lastig om de helderheid vast te leggen op een foto, maar de kleuren spatten er echt vanaf.

fotoopforex (3 of 4)
Ik koos voor een foto van mijn trip naar Londen met Jochem om hem op die manier te bedanken voor de leuke tijd. Met een simpele witte stift schreef ik er een bedankje op en voilà, je originele cadeautje is klaar! Nu maar hopen dat hij niet mijn blog leest voordat ik het hem heb kunnen geven…;)

Ik bestelde de 20×30 Forex bij Fotoophout, deze kost €19,95. Lekker makkelijk
online te bestellen en binnen een weekje had ik hem in huis.
Wil je ook zo’n tof cadeau aan iemand geven ( of iemand een goede hint sturen 😉 ) neem dan een hier een kijkje!

* Dit item is gesponsord door Fotoophout

handtekening
Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.