Na mijn korte burn-out van nu al weer een paar maanden geleden viel DreamDaily een beetje stil. Tijden had ik geen zin om te schrijven en ik wilde mezelf ook niks opleggen buiten werk. Maar nadat ik nu weer een maandje mijn DreamWeekly schrijf begint het steeds meer te kriebelen.

Ik mis het schrijven en ik mis jullie! Ik mis het uiten van mijn gevoelens en het delen van alles waar ik blij van wordt. Daarnaast wil ik gewoon echt graag een succes maken van mijn blogje. Ik word er zo blij van als ik zie dat mijn bezoekersaantallen omhoog gaan en dat er gewaardeerd word waar ik over schrijf. Daar krijg ik energie van!

Maar, ja er is een maar. Ik wil nog steeds niet dat het een moetje word. Daarom nog even geen vast schema. Ik ga daar wel naar toe werken maar langzaam. Voor de komende maand streef ik naar twee tot drie blogpost per week. Dat vind ik voor nu even prima. En ik hoop jullie ook!

Verder wil ik wat persoonlijker gaan worden. Doordat ik een paar weken thuis heb gezeten heb ik me gerealiseerd dat ik nu echt aan mezelf moet gaan werken. Sommige dingen houden me zo tegen in mijn leven en dat is zonde! Ook daar wil ik over gaan schrijven, wie weet kan ik zo andere inspireren om er ook mee aan de slag te gaan. Want ik schaam me er totaal niet voor en ik vind ook niet dat iemand dat wel zou moeten doen.

Dus kort samengevat;

Dreamdaily 2.0 wordt persoonlijker, vrijer en met iets minder regeltjes ( voor mezelf dan, jullie merkte daar natuurlijk niks van ). Ik heb er zin in!

handtekening
 

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.