DreamWeekly

DreamWeekly #104

Stiekem wil ik deze blogpost helemaal niet schrijven. Deze post betekend namelijk dat mijn vakantie echt voorbij is. Twee heerlijke weken met helemaal niks moeten, geen gezeur en geen stress. Ik ben nog helemaal niet bereid om dat op te geven! Maar goed, vandaag gaat de wekker toch echt weer om 04:20 en word ik toch verwacht op mijn werk. Laat ik maar proberen die positiviteit van afgelopen week vast te houden door even terug te kijken naar al het leuks wat we hebben gedaan. Kijk je mee?

2015-10-05_1444075689
Maandag
Joel’s eerste geplande dagje, spannend! Hij verteld me dat we pas ‘s avonds op pad gaan en dat komt me eigenlijk wel goed uit. Ik voel me nog steeds niet zo lekker dus positioneerde ik mezelf lekker de hele middag op de bank. Na het avondeten gaan we richting Utrecht, we gaan klimmen! We krijgen een twee uur durende beginnerscursus. Het was zo leuk! Voor ik het wist hing ik al boven en vreemd genoeg had ik totaal geen last van mijn hoogtevrees. Ik was verrast over hoe intensief het eigenlijk is, ik was na de twee uur helemaal kapot. Maar, eerste verrassing meer dan geslaagd!

2015-10-06_1444159748
Dinsdag
Even totaal wat anders vandaag want ik had, ondanks de vakantie, een dagje werken met Jochem gepland. Helemaal prima want ik zat vol met ideeën! Zoals gewoonlijk gingen we naar het Gegeven Paard in Tivoli Vredenburg. Het is een beetje ons stam café. Mijn vorige bezoekje hier was natuurlijk met Lifehouse dus alle herinneringen kwamen gelijk weer terug. Het is al weer een maandje geleden, ongelofelijk hoe snel de tijd gaat!

2015-10-07_1444222826
2015-10-07_1444226091
2015-10-07_1444235496
Woensdag

Vandaag gingen we op weg naar Amsterdam waar we ook een nachtje zouden blijven slapen. Waar wist ik nog niet… Maar na een tramritje en een stukje lopen stonden we opeens voor Hotel Arena. Wauw! Ze zijn momenteel aan het verbouwen dus aan de buitenkant moet je er misschien even doorheen kijken maar het interieur is geweldig. En wat een fijne mensen! De kamer was in een woord geweldig. Binnenkort meer daarover in een blogpost. Helaas werkte het weer niet echt mee maar gelukkig stond er ‘s middags een bezoek aan het Tropen Museum op het programma. Daar hadden we het al vaker over gehad maar nooit de tijd voor genomen om langs te gaan, zonde want het was super interessant. Na een hapje eten en een regenachtige wandeling door de stad plofte we uitgeput in ons bed.

2015-10-08_1444298008
Donderdag

Oef…wat een een nacht. Helaas niet in positieve zin want ik had bijna geen oog dicht gedaan. Dus naar nog geen twee uur slaap koste het wat moeite om mezelf naar een ontbijtje te slepen. Vinnie’s it is! Een knus plekje vlak bij het station. Na een goeie kop koffie en een volle maag zag de wereld er gelukkig een heel stuk beter uit ( ha! Drama Queen ) en pakte we de trein naar Nederhorst. Volgende stop, een nachtje bij mijn schoonouders. Gezellig!

2015-10-09_1444402019
2015-10-09_1444402041
2015-10-09_1444402087
2015-10-09_1444411255
Vrijdag

Het beste ontbijtje van deze week ging naar mijn schoonmoeder. Doe mij die maar elke dag hoor ;). Joel had geregeld dat we de hele dag de auto tot onze beschikking hadden, zo fijn! Gelijk na het ontbijt stapte we dan ook in en reden we richting het zwembad. Het was heerlijk rustig en Joel probeerde me de de techniek voor borstcrawl bij te brengen. Met nadruk op probeerde want het voelde meer als verzuipen haha! Na een paar uur ploeteren stapte we weer in de auto en doken we nog even Intratuin in. En surprise, surprise de kerstafdeling was al bijna helemaal klaar. Later die avond doe ik nog een poging tot een rondje rennen maar het zwemmen had me duidelijk meer uitgeput dan ik dacht. Geeft niet want ook een wandeling met dit uitzicht was totaal niet erg.

Zaterdag

We zijn weer thuis, de vakantie is bijna voorbij. Nog twee daagjes met helemaal niks. We rommelen wat in het huis, doen boodschappen en kijken series.

2015-10-11_1444555961
Zondag

De laatste dag. Zodra ik wakker word voel ik me gelijk al down, ik heb nog zo geen zin in werk! Ik probeer het van me af te zetten en ga samen met Joel richting sportschool. Ik voel me al wat meer op mijn gemak tussen al die mannen in het krachthok. Niet dat mijn gewichten natuurlijk al ergens op lijken maar wat geeft het? Ik doe tenminste wat! De rest van de dag spendeer ik aan bloggen en het huis opruimen.

handtekening
 

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    mama
    10/12/2015 at 09:53

    Weer een leuke week vol met leuke herinneringen. Om aan terug te denken als het even niet mee zit. Cleo kijkt wel erg verbaasd xxxm
    .

  • Leave a Reply