DreamWeekly

DreamWeekly #106

Zo, ik heb een lekker druk weekje achter de boeg! Ik sprak af met vriendinnen en familie, reisde af naar Groningen en Zwolle, was twee keer in de sportschool te vinden en ik werkte natuurlijk gewoon. Kijk je mee?

Maandag
Hallo Maandag! Ik geef toe, ik moest me echt naar mijn werk toeslepen, zo weinig zin had ik. Maar gelukkig gaat de maandag altijd snel voorbij en had ik naderhand een leuke afspraak. Namelijk een koffiedate met de meiden! Nog een kleine twee weken tot we in het vliegtuig stappen naar Londen dus we wilden nog even het een en ander doornemen. Van dat doornemen is niet veel gekomen maar het was wel gezellig ;).

2015-10-20_1445333542
Dinsdag
Dinsdagochtend stond ik extra vroeg op om een ontbijtje te maken voor mijn lief. We hadden die dag namelijk precies 6 jaar met elkaar. Waar blijft de tijd? Hij had een hele lieve kaart voor me klaar gezet met een grote opblaas 6, te schattig. Echt tijd om het te vieren hadden we helaas niet want we moesten natuurlijk gewoon werken. Maar ’s avonds hebben we lekker gekookt en samen met een wijntje geproost op een volgend jaar.

2015-10-21_1445407823

2015-10-21_1445420912

2015-10-21_1445437481
Woensdag
Uitslapen was er deze woensdag niet bij, Jochem en ik gingen namelijk voor Laptops&Latte op stap richting Groningen en Zwolle. Poeh, wat is Groningen toch eigenlijk ver weg he? Dat bedenk je normaal niet zo maar we deden er toch een goede twee uur over. De hele dag vlogen we van de ene koffie tent naar de andere, ik kon aan het einde van de dag geen koffie meer zien!

2015-10-23_1445618002
Donderdag & Vrijdag
Zowel donderdag als vrijdag gebeurde er weinig speciaals. Ik ging naar m’n werk, kwam thuis, maakte eten en dook mijn bed in. Ach ja, zulke dagen heb je ook toch? Maar vrijdag was ik wel enorm blij dat ik eindelijk weekend had, ik was zo moe! Cleo gaf het goede voorbeeld en dat volgde ik maar al te graag. Vroeg naar bed!

2015-10-24_1445694999

2015-10-24_1445702988
Zaterdag
Een leuke dag want we gingen op bezoek bij mijn broer en schoonzusje. Mijn moeder kwam ook gezellig langs dus de hele familie was bij elkaar. We kletsen lekker bij, maakte een wandeling door het bos en aten samen. Wonder boven wonder kreeg ik mijn broer ook nog eens zo ver dat hij me een selfie liet maken ( die man wil nooit op de foto ) Stom hoe blij je daar mee kan zijn dan he haha? De dag vloog in ieder geval voorbij en voor ik het wist zaten we al weer in de trein op weg naar huis.

Zondag
Ik ben de hele dag van slag door de klokwissel. Eerst ben ik al wakker om half 7… ik mag van mezelf nog niet opstaan dus ik kijk wat Youtube filmpjes maar een uurtje later hou ik het niet meer uit. De hele dag blijf ik verbaast over hoe vroeg het nog is. Stiekem wel lekker natuurlijk! Zodra Joel op is gaan we naar de sportschool en doen we boodschappen. Een beetje een standaard zondagritueel ondertussen.

Komende week werk ik maandag tot en met woensdag bij Forever21 en daarna ben ik heerlijk een paar dagen vrij. Want vrijdag vertrek ik samen met de meiden naar Londen! Ik kan niet wachten, en natuurlijk gaat mijn camera weer mee dus vind je een verslag snel terug op DreamDaily.

handtekening
 

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply