Al weken geleden boekte ik mijn eerste plan voor de vakantie. Een overnachting bij Manzo Suites. Nadat ik op verschillende blogs foto’s voorbij had zien komen was ik zo enthousiast geworden dat ik er ook zelf graag een bezoekje aan wilde brengen. Vorige week was het eindelijk zo ver en checkte we in!

manzo (5 of 6)

manzo (6 of 6)
Stiekem had ik online al een beetje gekeken wat voor kamers ze hadden en hoopte ik op een van de koperen kamers ( halloo rosé gouden overal, wat wil je nog meer? ) en ik had geluk! Kamer 5 stond op ons te wachten.

manzo (4 of 6)
Het eerste wat me opviel? De kamers zijn GROOT! ( bijna 30m2 ) en gelijk daarna viel m’n oog op de wand in de badkamer. Kleine rosé gouden tegeltjes bedekte de gehele muur. Love! Sowieso is de gehele kamer tot in de puntjes perfect gestyled, ze zijn op geen foutje te betrappen. Van het wifi bordje tot de flessen met douchegel, alles is hip.

manzo (3 of 3)
Later op de avond hadden we toch wel erg zin in een kop koffie maar eigenlijk niet meer in het de deur uit gaan. De kamer zelf heeft geen koffie en thee faciliteiten maar het was slechts een trapje af naar de Bar / Bistro waar het hotel boven zit. Je kan daar bestellen wat je wilt en het gewoon meenemen naar je kamer. Ideaal!

manzo (8 of 6)

manzo (9 of 6)
Na een prima nacht slaap trokken we de volgende ochtend met wat moeite de deur weer achter ons dicht. Hier hadden we nog prima een tijdje kunnen blijven!

Ontbijten kan je al vanaf ’s ochtends vroeg in de Bistro en je hebt keuze uit een uitgebreide kaart. Joel ging voor het complete ontbijt en ik koos de pancakes ( surprise, surprise ) Beide waren heerlijk! Stiekem waren de wentelteefjes met aardbeien die Joel op z’n bord had liggen mijn favoriet.

Bedankt Manzo Suites voor het fijne verblijf. We komen zeker nog eens terug want ik ben nu toch ook wel erg benieuwd naar jullie Loft suites ;)!

handtekening
 

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.