DreamWeekly

DreamWeekly #110

Hoe is het mogelijk? De laatste volle week van November is al weer voorbij! De eerste Kerstcadeautjes zijn al binnen en het aftellen tot 2016 is nu toch echt begonnen. Maar naast alle festive fun heb ik ook nog genoeg andere dingen gedaan deze week. Kijk je mee?

Maandag
Hallo Maandag… Eigenlijk moet ik deze dag gewoon skippen in mijn Weekly want er valt altijd zo weinig over te vertellen. Op maandag plan ik eigenlijk nooit iets na werk. Gewoon lui op de bank en series kijken.
2015-11-24_1448392108
Dinsdag
Een prima dagje op werk met een leuk vooruitzicht. Want na werk duik ik samen met collega’s nog even de Irish Pub in. De tijd vliegt voorbij, net als de glazen Guinness trouwens haha.

Woensdag
Met een hoop energie stond ik woensdag op, geen idee waar het vandaan kwam maar dan maar snel aan de slag. Om half 10 stond ik al in de sportschool en nog voor 12e had ik het hele huis aan kant. De rest van de dag werk ik hard aan Laptops & Latte en komt er een nieuw idee in me op voor 2016.. Het is nog maar een ideetje maar ik vind het leuk om er mee bezig te zijn. En wie weet zien jullie volgens jaar hier opeens wat nieuws verschijnen ;).

2015-11-26_1448517383
Donderdag
Een lange dag! Want na mijn werk bij Forever ga ik nog door naar Utrecht om een paar uurtjes met Jochem te werken aan Laptops & Latte. Er worden plannen gemaakt voor het komende jaar, spannend! Pas rond half 8 ben ik thuis dus veel van mijn avond was er niet meer over. Ik eet nog snel wat, spring onder de douche en duik mijn bedje in.

2015-11-28_1448693765
Vrijdag
De laatste dag van de week valt wat zwaar op werk. Geen idee hoe maar ik ben kapot en heb het gevoel dat ik rondloop als een zombie. Eindelijk staat er dan toch 3 uur op de klok en is het weekend! ‘s Avonds eten we bij Joels ouders en kijken daar The Voice.

2015-11-28_1448710361
2015-11-28_1448729321
Zaterdag
Eindelijk, eindelijk was het zo ver om de laatste Hunger Games te gaan! Ik vond het top! Op het einde na dan.. die hele zoetsappige afsluiting a la Harry Potter hoefde voor mij niet zo nodig. Na de film doen we onze weekboodschappen, een klus waar ik trouwens echt een hekel aan heb, en daarna hijsen we ons in hardloopkleding. Joel lacht me uit om mijn opgemaakte hoofd in mijn sportoutfit en een beetje belachelijk ziet het er inderdaad wel uit. Maar ik ben lui en het kan me niets schelen dus ik laat het lekker. Ik duim maar gewoon dat het aan het einde van de run niet op mijn wangen is geëindigd. De run gaat top en een uurtje later ploffen we op de bank met pizza. Wat een lekker dagje!

Zondag
Ik werd wakker van een enorme plensbui buiten. Wat een klote weer! Ik moet zeggen dat ik toch wel klaar ben met de herfst hoor. Doe mij dan maar koud en droog weer dan dit gedoe de hele tijd. Ik besluit maar gewoon uit bed te gaan en mijn tijd nuttig te besteden. Ik bereide mijn lunch voor de komende dagen, maak een groene smoothie voor na het sporten en scheef vast een groot deel van deze DreamWeekly. Daarna doken we de sportschool in en doe ik mijn vaste rondje. De middag staat in het teken van relaxen met grote koppen thee, tijdschriften lezen, wat gamen en series kijken.

Komende week is wat rustiger en dat vind ik wel lekker. Zo kan ik wat meer tijd besteden maar L&L en mijn andere ideetjes!

handtekening
 

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply