DreamWeekly

DreamWeekly 111 & 112

Oeps! Toen was er vorige week opeens geen DreamWeekly. En dat terwijl ik nog wel zo’n leuk weekend had! Maar dat was dan gelijk ook de rede. Na een weekend in Maastricht was de maandag opeens zo snel daar dat ik er gewoon niet aan toe was gekomen. Dus in deze DreamWeekly nog even een kleine terugblik naar toen en natuurlijk mijn afgelopen weekje. Kijk je mee?

IMG_3538
Woensdag
De Kerstboom staat! Eigenlijk moest ik van Joel wachten tot na Sinterklaas maar van het weekend zouden we helemaal geen tijd hebben. Dus hij had lekker pech en ik was dolgelukkig. Zo gezellig al die lampjes in deze donkere dagen!

IMG_3539Donderdag
Ik vind dit zo mooi om te zien als je Amsterdam Centraal uit loopt. Een groot lichtbord met “ today I love you “schijnt je tegemoet. Well, today I love you too!

IMG_3572
Vrijdag
Wat een verassing, de Sint was opeens langsgekomen op mijn werk ( a.k.a mijn collegaatje Kim ) met een super leuk cadeau. Het nieuwste boek van Rens! Daar ga ik in het nieuwe jaar echt zo veel fijne receptjes uit maken. Bedankt lieve Sint ;).

IMG_3594
IMG_3615
IMG_3626
IMG_3650
IMG_3662
Zaterdag
Niks uitslapen vandaag want we gingen naar Maastricht! Een treinrit van een slordige 2,5 uur dus om 8 uur stapte we al in. Voordeel? Je ziet wel een mooie zonsopgang op dat tijdstip. Maastricht stond al lang op het lijstje om te bezoeken voor Laptops & latte dus Joel en ik offerde onszelf wel op. En het was totaal geen straf! Wat is Maastricht leeeeeuk! En ook de koffietentjes en werkplekken waren meer dan fijn.

IMG_3669
IMG_3670
Zondag
We sliepen trouwens in het Kaboom hotel, daarover komt nog een losse blogpost! Nog even een kaarsje aansteken voor alle lieve mensen die ik mis in December en toen was het al weer tijd voor de reis terug naar huis.

IMG_3687
Maandag
Poeh niet helemaal uitgerust door het drukke weekend viel de maandag me best zwaar. Na werk had ik nog even een snelle koffie met Anouk maar daarna ging is snel naar huis. Gelukkig zaten deze twee ‘s avonds op mij te wachten. Of nou ja, eigenlijk op het stukje vlees wat ik in mijn handen hielt om deze foto te kunnen maken. Je denkt toch niet dat ze normaal zo leuk poseren he ;).

Dinsdag
Niet zo’n speciale dinsdag. Gewoon rustig aan het werk en daarna thuis op de bank.

IMG_3686
Woensdag
Tijd voor de sportschool! Op Woensdag probeer ik altijd zo vroeg mogelijk in de gym te zijn. Dan is het nog lekker rustig en kan ik relaxt m’n ding doen. En daarnaast is het een mentaal dingetje want bij mij komt van uitstel heel vaak afstel. ‘s Middags begin in aan het inpakken van alle kerstcadautjes. Wat is dat toch altijd veel werk! Maar het staat wel leuk al die pakjes onder de boom.

Donderdag & Vrijdag
Over donderdag en vrijdag is eigenlijk weinig te vertellen. Work, eat, sleep & repeat.

IMG_3749
IMG_3753
Zaterdag
Wauw de zon schijnt zowaar weer eens als ik wakker word, geen excuus dus, hup de hardloop kleren aan en gaan. Ik liep een klein maar fijn rondje en genoot van de zonnestralen. Ernstig last van Vitamine D te kort hier! Na het rennen doen we even snel de weekboodschappen en daarna stapte we op de trein naar Ermelo. Mijn broer en Jochem zouden die avond voor het eerst optreden met hun band. Spannend! We aten een hapje bij mijn moeder en trotseerde daarna de regen opweg naar het podium. Maar helaas… er kwam opeens een storm opzetten dus alles werd gecancelled. Balen! Dan maar even met z’n alle de kroeg in, ook gezellig!

Zondag
Mijn plan was om uit te slapen maar dat mislukte. Een groot deel van deze DreamWeekly typ ik dan ook al om half 8 ’s ochtends. Zodra Joel wakker wordt gaan we richting de sportschool en daarna duik ik achter mijn laptop voor L&L. Woensdag gaan we weer op pad en ik heb nog geen eens tijd gehad om alles van Maasticht te verwerken!

Komende week heb ik een fijn weekje. Woensdag ga ik met Jochem naar Nijmegen voor L&L. En ik hoef maar drie daagjes te werken bij Forever. Vrijdag had ik namelijk vrij genomen voor een bezoekje aan Londen. Helaas gaat dat niet door maar nu vieren we op die dag al Kerst met mijn familie. Mijn schoonzusje werkt in de horeca en moet helaas werken op de kerstdagen, ach ja, dan maar een weekje eerder! Vrijdag op zaterdag zijn we dan dus in Ermelo bij mijn moeder en zondag helpen we een vriendinnetje met verhuizen. Ze komt na een paar jaar Tilburg nu in Bussum wonen, zo dichtbij!

Ga jij nog wat leuks doen deze week?

handtekening
 

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply