DreamWeekly

DreamWeeky #113

Zo dat was een druk en gek weekje! Gek omdat Kerst er voor mij voor de helft al op zit en druk omdat ik naast Forever ook een volle dag aan de slag was voor Laptops & Latte. Maar al die drukte maakte de week niet minder leuk! Kijk je mee?

IMG_3803
Maandag & Dinsdag
Mijn buddie de zeemeeuw is serieus het spannendste wat ik te delen heb over deze twee dagen.

IMG_3838

IMG_3849

Woensdag
Tijd voor een bezoekje aan Nijmegen! Al vroeg de trein in om weer zo veel mogelijk locaties te bezoeken voor Laptops & Latte. En dat is gelukt! We hebben er 7 gehad dus ook deze stad is binnenkort vertegenwoordigt op onze site. Mocht je trouwens zelf nog een leuke locatie weten, stuur hem vooral in en wie weet win jij de maandelijkse lunchbon!

Donderdag
Poeh! Een druk dagje op het werk. De sale is begonnen en alles moest klaar staan voordat de deuren open gingen. Kim en ik waren de hele dag druk met de nieuwe etalages en de tijd vloog voorbij. Voor ik het wist was het drie uur, wat deze week betekende WEEKEND! ‘s Avonds heb ik toch wel even een baalmomentje. Eigenlijk zou ik morgenochtend in het vliegtuig zitten naar Londen. Joel en ik hadden zelfs kaartjes voor een concert! Maar helaas lieten de financiën het toch niet toe. Geluk bij een ongeluk want nu vieren we morgen alvast Kerst met mijn familie, dat had anders ook niet gekund!

 

FullSizeRender

IMG_3943

IMG_3942

IMG_3953

Geen uitslapen voor mij deze dag want ik wilde nog een tripje naar de sportschool maken. Al vroeg stond ik me dus in het zweet te werken om me daarna snel te douche en verkleden. Op naar Ermelo! Mijn schoonzusje moet helaas werken met de Kerst vandaar dat we ons kerstdiner een weekje hebben opgeschoven. Ach, zo heb ik twee keer kerst! De avond bestaat uit lekker eten, veel kletsen, spelletjes spelen en cadeautjes uitpakken. Gezellig!

IMG_3955

 

Zaterdag
Terwijl het buiten nog donker is en iedereen nog ligt de slapen trekken Joel en ik onze hardloop schoenen al weer aan. Even een rondje door het rustige Ermelo. Een kleine 5k verder zijn we weer terug en schuiven we aan bij het ontbijt ( na een douche uiteraard ). Na het eten praten we nog wat en gaan we begin van de middag weer richting huis. Boodschapjes doen en snel een hapje eten. ‘s Avonds kregen we bezoek van mijn schoonouders die even een bakkie kwamen doen. Fijn om iedereen in zo’n korte tijd weer even te zien!

Zondag
Een typische, vandaag even helemaal niks doen dag!

Komende week zit vol met afspraken. Zo ga ik kijken naar het nieuwe huisje van Romi, komt mijn moeder en een vriendin een hapje eten, vieren lief en ik eerste Kerstdag samen en gaan we daarna voor een weekendje naar zijn ouders. Hele fijne feestdagen iedereen, nog maar 4 nachtjes!

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    The Good Rogue
    01/12/2016 at 16:43

    Nice blog!!

  • Leave a Reply