Lifestyle Personal

Better late then never!

En toen was het opeens weer een tijdje stil…. Langer dan gepland, maar zo gaan die dingen altijd toch? Ik sloeg een weekje over en raakte daarna gedemotiveerd. Ik wist niet welke kant ik op wilde met Dreamdaily en zag het eigenlijk enkel als een vinkje op mijn to do list. En dat is NIET de bedoeling. Ik wil bloggen omdat ik er zin in heb!

Gelukkig was daar, geheel onverwacht, het Vakantiebeurs bloggersevent. Een middag vol met lezingen en inspirerende verhalen. Meteen had ik weer zin om aan de slag te gaan. Ik keek met een kritische blik naar mijn blog en vond al snel mijn grootste irritatie. Mijn sterkte kant ( of naja, ik vind het zelf mijn sterke kant haha ) werd een beetje ondergesneeuwd in het design. Het aller leukste aan bloggen vind ik namelijk het maken van foto’s. Lang geleden was het altijd mijn droom om fotograaf te worden, en die liefde had ik na het stoppen aan de kunstacademie ver weg gestopt. Stom! Want ik haal er juist zoveel plezier uit. Ja leuk Maaike dat gelul over fotografie, denk je nu misschien, maar wat heeft dat nou te maken met Dreamdaily? Nou, vooral meer foto’s dus en waarschijnlijk wat minder tekst. Verhalen vertellen door middel van beeld en jullie zo meenemen op mijn reisjes en mijn fijne momenten! Zo kan ik mijn twee passies weer combineren en bezig zijn met creëren.

En gelukkig zijn die er al genoeg van die mooie momenten en reizen in het vooruitzicht. Zo ga ik in maart en mei weer terug naar Engeland, bezoek ik ergens in juni Parijs, staat augustus in het teken van Fuerteventura en als afsluiter reis ik in september naar Berlijn. En wie weet wat daar nog bij gaat komen ( hou mijn sidebar in de gaten om te zien waar je me allemaal kan vinden ) !

Welkom terug op Dreamdaily.nl

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  mama
  02/18/2016 at 10:43

  Fijn dat ik zo je leven weer kan volgen. Vond dat altijd zo gezellig. Heel veel succes knuffel mama

 • Reply
  robin
  02/19/2016 at 17:31

  ik ben benieuwd! je foto’s zijn mooi. en ik vind het wel leuk om wat meer foto’s te zien =)

 • Leave a Reply