DreamWeekly

DreamWeekly #114

De eerste echte DreamWeekly in tijden! Ik moet er duidelijk weer even inkomen want het zijn niet een hele hoop foto’s maar ik hoop toch dat je het leuk vind om even mee te kijken. Stiekem heb ik het Valentijnsweekend er nog even bij geplakt. Daarnaast bezocht ik deze week mijn mams en was ik twee dagen bij een concert te vinden.

IMG_5040

IMG_5055

IMG_5056
Vorig weekend
Zonde om niet nog even terug te blikken naar vorig weekend! Want samen met mijn lief had ik namelijk een paar hele fijne dagen. We begonnen met een etentje bij mijn schoonouders waar we werden opgewacht door deze mooie zonsondergang. Om vervolgens de volgende dag een Valentijnsontbijtje te doen in de stad, gevolgd door een bezoekje aan Ikea. Lekker burgerlijk maar zo fijn! Op Valentijnsdag zelf waren we eigenlijk de hele middag in de sportschool. Ik nam mijn eerste lesje yoga en schoof daarna door naar boxen. Dat laatste heb ik geweten.. De hele week ging ik stuk van de spierpijn!

Maandag & Dinsdag
Auw, auw, auw. Dat was het eerste wat ik dacht op zowel maandag als dinsdagochtend. Wat had ik een spierpijn van dat boxen zeg! Dat maakte werk niet heel makkelijk en na werk wilde ik dan ook niks anders dan op de bank ploffen. Even geen sport voor mij maar rust zodat alles even kon herstellen. Binnenkort komt er trouwens een aparte post waarin ik je meer vertel over mijn fitness journey.

Woensdag
Lekker een vrije dag! Ik werk ’s ochtends nog even aan Laptops & Latte en pak daarna de trein richting Ermelo. Tijd voor een koffie en even lekker bijkletsen met mijn moeder. In de loop van de middag ging ik weer richting huis.

Donderdag
Mijn laatste dagje van de week! Ik werkte de hele dag aan nieuwe etalages en had zo veel te doen dat de dag voorbij vloog. Prima, want ik kon niet wachten tot het vrijdag was!

IMG_5119
Vrijdag
Veel te vroeg stond ik vrijdag al weer naast mijn bed. Ik had zo’n zin in die avond! Eindelijk ging ik een van mijn favoriete bandjes weer live zien. Na een ochtend niks doen maakte ik me langzaam klaar voor die avond. Anouk was gelukkig ook vrij dus die was al vroeg in Hilversum. Hup pizza er in en op naar Amsterdam. De avond was geweldig. Ik heb me prima vermaakt en genoten van het optreden. En extra leuk, morgen mag ik nog een keer!

IMG_5152

IMG_5181

IMG_5165
Zaterdag
Met deze kattenkop op mijn borst werd ik wakker. Na een veel te kort nachtje maar ik kon onmogelijk meer in slaap komen. Dan maar er uit en aan de slag! Ik had nog een flinke to do list voor Laptops & Latte en Dreamdaily af te werken dus daar bestede ik mijn ochtend aan. Daarna maakte ik me wederom klaar om richting Amsterdam te gaan, tijd voor avond twee! Voor het concert at ik eerst nog even een hapje met Nicole waarna we de Melkweg weer indoken. Het concert was weer top en na nog wat drankjes in de pub was de avond helaas weer voorbij gevlogen. Van mij mag elk weekend zo zijn hoor!

IMG_5179
Zondag
Uitslapen schijn ik echt niet meer te kunnen. Ook al lag ik er pas om 2 uur in, om 8 uur was ik weer klaar wakker. Met flinke tegenzin liet ik me door Joel meeslepen naar de sportschool voor een lesje yoga. Het ging voor geen meter maar het voelde toch wel goed om er even uit te zijn. Helaas deed het weinig voor mijn energie level want dit hing ergens ver onder nul. De rest van de zondag bracht ik dan ook door op de bank. Hopelijk slaap ik vanavond wat beter..

Komende week zit al weer vol met leuke plannen. Zo ga ik dinsdag met een aantal vriendinnen een hapje eten, ga ik waarschijnlijk nog een theetje doen met een collega en in het weekend ga ik met Joel’s ouders naar het strand. Prima vooruitzichten toch?

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply