“ Maaike wil jij wat proeven uit mijn keuken? “ stond er in het mailtje wat ik enige tijd geleden ontving.  Watertandend keek ik naar de foto’s op haar site, hoe kon ik daar nou nee tegen zeggen?! Natuurlijk wil ik dat! Anne-Marij woont, net als ik, in Hilversum en runt haar eigen cateringbedrijf; De Keuken van de Koning. Je kan bij haar via de webshop bestellen of haar inhuren voor catering. Afgelopen weekend kreeg ik mijn verrassingspakketje met daarin drie heerlijke taartjes. Helemaal biologisch, afgestemd op de seizoenen en zelf gemaakt door Anne-Marij.
dekeukenvandekoning (1 of 19)
dekeukenvandekoning (3 of 19)
dekeukenvandekoning (11 of 19)
Allereerst deze Kokos Cheesecake met bloedsinaasappel ( gluten, lactose en suikervrij! ), de absolute favoriet van mijn vriend. De combinatie van de zachte bovenkant met de knapperige en stevige onderkant is perfect!
dekeukenvandekoning (4 of 19)
Dit taartje is voor de echte chocoholic! Gemaakt van 72% chocolade met een vleugje sinaasappel, tijm en amandelmelk. De chocolade maakt de taart flink machtig dus een heel stuk was voor mij wat te heftig. Een klein stukje is voldoende om je honger naar chocolade te stillen.
dekeukenvandekoning (14 of 19)

En dan als laatst, mijn favoriet, de blauwe bessen kwarktaart met een bodem van zonnebloem pitten. Wat was dit een verrassing zeg! De combinatie van de pitten en de zoete bessen is zo lekker! Het taartje is trouwens ook vrij van toegevoegde suikers, enkel de bessen en de honing geven de zoete smaak, guilt free dus 😉
dekeukenvandekoning (15 of 19)
dekeukenvandekoning (18 of 19)
Loopt het water je al in de mond? Neem dan een kijkje op de site van de Koning.
handtekening

Follow on Bloglovin

1 OPMERKING
  • Gina

    Yummm, wat ziet dit er goddelijk uit!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.