Maart vliegt voorbij… maar goed ook want ik kan niet wachten tot het volgende weekend. Ik ga weer heerlijk een paar dagen naar Londen! Wel om te werken dit keer maar dat mag de pret absoluut niet drukken. Afgelopen week was trouwens ook heel leuk hoor, ik sprak af met vriendinnen, ging een avondje logeren bij mijn broer en vierde familiedag! Kijk je mee?
IMG_5639
Maandag & Dinsdag
Druk met alleen maar werk. Maar gelukkig schijnt de zon en kan ik wel dit mooie plaatje maken op weg naar huis!

Woensdag
Vandaag wordt onze badkamer opnieuw gekit. Je raad het al, mijn ochtend spendeer ik dus met het schoonmaken van deze zelfde badkamer.. Ik ken leukere woensdag ochtenden ;). Als dat gedaan is werk ik me nog even in het zweet in de sportschool en daarna duik ik achter mijn laptops. Ik schrijf de blogpost over De Keuken van de Koning en wacht daarna op de klussers. Ben daar toch altijd slecht in, vreemde in mijn huis. Maar het valt mee, ze zijn gezellig en voor ik het weet zijn ze al weer klaar. ’s Avonds kijken lief en ik de eerste Divergent film ter voorbereiding om de nieuwe die we binnenkort in de bios willen bekijken.

Donderdag
Na werk kwamen Anouk en Sanja een hapje eten. Even bijkletsen en relaxen.

IMG_5669
Vrijdag
Laatste dagje! Mijn energie ligt ver onder niveau maar toch sleep ik me de dag door. Rust is er daarna niet bij want ik wil perse voor dat ik de avond doorbreng bij mijn broer en schoonzusje mijn haar verven. Ik heb precies een uur voordat ik de deur weer uit moet. De avond spenderen we aan tafel met lekker eten, bijkletsen en een potje Triviant.

IMG_5689IMG_5703IMG_5714IMG_5720
Zaterdag
Het is al weer een tijdje geleden maar vroeg in de ochtend trek ik mijn hardloop schoenen aan. Mijn broer woont naast het bos en het zonnetje scheen, geen enkel excuus dus om niet te gaan lopen. Het viel me zwaar… in mijn hoofd tikte ik al bijna de tien kilometer aan maar in realiteit waren het er maar vijf ;). Maar goed, we zijn wel gegaan! Daarna sprong ik snel onder de douche, werkte ik mijn ontbijtje weg en daarna richting mijn moeder voor onze jaarlijkse familiedag.
De hele dag drinken we koffie en kletsen we bij. Gezellig!

IMG_5730
Zondag
Ik slaap lekker uit en duik daarna de keuken in voor de wekelijkse mealprep. Daarna richting sportschool. Helemaal trots want ik haalde een nieuw pr op het squatrek! Op naar die 40 kilo ;).

Komende week heb ik eerst nog een tandarts afspraak die ik moet zien te overleven, ga ik koffie drinken met Romi, moet ik nog een hele hoop voorbereiden voor Laptops & Latte en dan vrijdag… stap ik op het vliegtuig!

handtekening

Follow on Bloglovin

2 REACTIES
  • Manon

    Wat een leuke foto’s!

  • mama

    die van Poekie wil ik hebben xxmama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.