DreamWeekly

DreamWeekly #116

Vandaag even een korte DreamWeekly. Sorry voor eventuele vage zinnen en spelfouten, ik typ dit namelijk in de trein op weg naar het vliegveld ! Maar ik maak het in de loop van de week goed met een uitgebreide post van mijn tripje naar Londen ;).

IMG_5778

IMG_5786Maandag & Dinsdag
Buiten werk sleep ik mezelf alleen even naar Weesp voor een bezoekje aan de tandarts. Niet echt mijn favoriete bezigheid maar gelukkig is ze blij met me en sta ik vijf minuten later al weer buiten.

IMG_5808

IMG_5798
Woensdag
Wat een lekker weer was het woensdag! Ik had een koffie afspraak staan met vriendinnen en in plaats va de trein besloot ik met de fiets te gaan. Het was maar een half uurtje en ik genoot heerlijk van het zonnetje.

Donderdag
Een suf dagje. Ik werk en ren daarna door het huis om mijn koffer in te pakken.

IMG_5872IMG_5939
Vrijdag
Jaaa eindelijk vrijdag! Ik dacht dat de dag nooit zou komen ;). Helaas moet ik mezelf eerst nog door een werkdag heen slepen voordat ik eindelijk de trein richting Schiphol mag pakken. Een paar uur laten staan we bij ons hotel. We eten snel een hapje, en daarna duik ik mijn bed in. Morgen vroeg op om aan de slag te gaan voor Laptops & Latte.
IMG_5983IMG_5981

IMG_5982

IMG_6001

IMG_6016

IMG_6017

IMG_6018

IMG_6121
Zaterdag
Van 9 uur ‘s ochtends tot einde van de middag rennen we door Londen heen om zo veel mogelijk locaties te bezoeken voor de site. Onderweg maakte ik een hoop foto’s maar een uitgebreid verslag lees je komende week!

IMG_6148IMG_6176

IMG_6178

IMG_6199

IMG_6205
Zondag
Poeh, de zondag viel me wel wat zwaarder. Ik was nog zo moe van de zaterdag. Niet zo gek want we hebben toen ruim 23 km gelopen.. Gelukkig hadden we een rustiger programma en voor we het wisten moesten we al weer in de trein richting vliegveld. Doei Londen, tot over twee maanden!

Komende week doe ik was rustiger aan. Ik ben hartstikke moe omdat ik eigenlijk niet echt een weekend heb gehad en dat zal ik vast de komende dagen gaan voelen. Gelukkig heb ik uitzicht op een lang weekend want met een beetje mazzel ben ik volgende week maandag en dinsdag ook vrij. Maar eerst deze week nog overleven…

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply