De eerste week van Maart zit er al weer op. Hoe kan dat?! Kerst voelt pas net achter de rug maar we zijn stiekem al weer maanden verder. Ik had een leuke week waarin ik samen met Joel ging ontbijten, werkte met Jochem, veel in de sportschool te vinden was en me een weg baanden voor meters modder. Kijk je mee?

Maandag
Weer een nieuwe werk week voor de boeg. Maandagen gaan snel maar ik ben wel altijd extra moe van het vroege opstaan. Alleen werk dus vandaag en daarna vroeg mijn nest weer in.
IMG_5412

IMG_5409

IMG_5408Dinsdag
Na mijn gewone werkdag ga ik nog even door naar Utrecht om samen met Jochem de voorderingen voor Laptops & Latte door te spreken. Nog maar twee weekjes en dan gaan we weer naar Londen opzoek naar mooie locaties. Ik kan niet wachten!

IMG_5418

IMG_5500Woensdag
Gelijk als ik opsta besluit ik zo productief mogelijk te zijn in de ochtend. Ik doe gelijk mijn sportkleding aan, pak mijn laptop in en ga richting Your Coffee. Binnen een uur heb ik al een groot deel van mijn to do lijst afgestreept en ga ik door richting sportschool. Zo, dat is lekker, voor 1 uur heb ik alles gedaan wat “ moest “. De rest van de dag ruim ik het huis op en draai ik een belachelijk aantal wassen ( oeps vergeten vorig weekend )

Donderdag
Suffe donderdag met alleen werk, eten en bed. Maar bijna weekend!

IMG_5504

IMG_5514Vrijdag
Ik ben gesloopt! Ik sleep me door de dag heen en laat schuif ’s avonds weer aan bij schoonmams. Hoe mooi zijn deze tulpen die ze in huis heeft staan?!

IMG_5548

IMG_5549Zaterdag
Vriendlief stelde voor om buiten de deur te ontbijten. Voor de tweede keer deze week schuif ik dus aan een tafeltje bij Your Coffee ( je zou bijna gaan denken dat ik door ze gesponsord wordt maar nee, helaas 😉 ). Daarna stap ik op de trein richting Weesp. Anouk loopt de Mudmasters en samen met twee andere vriendinnen gaan we haar aanmoedigen. Ze heeft het gered! ’s Avonds eten we met z’n alle en kletsen we bij. Gezellig!

IMG_5558
Zondag
Veel te vroeg sta ik al weer naast m’n bed. Klaar wakker. Dus ik ga maar even hard aan de slag om zo veel mogelijk af te hebben voordat ik naar de sportschool vertrek. Ik maak pompoensoep voor mijn lunch komende week, maak zelf pure chocolade maiswafels en eet ondertussen mijn ontbijtje op. Daarna op naar de gym voor cardio, een uitgebreide squat sessie en daarna relaxen bij yoga. Gelijk na sport loop ik door naar Anne-Marij, van De Keuken van de Koning. Ze heeft heerlijke taartjes gemaakt voor mij om te proeven, binnenkort meer maar deze foto zegt eigenlijk al genoeg toch;). De rest van de middag en avond relax ik samen met Joel, op naar een nieuwe week.

Komende week heb ik niet zo veel staan. Ik hoop een lesje yoga mee te pakken en een kop koffie te drinken met Anouk. Vrijdagmiddag duik ik de keuken in om twee taarten te maken voor onze familiedag, die is zaterdag. Gezellig iedereen weer zien!

handtekening

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.