Dat ik fan ben van Your Coffee in Hilversum is voor jullie misschien geen verassing meer, en mijn liefde voor dit plekje wordt alleen maar groter! Een paar weken terug ging samen met Joel langs voor een ontbijtje.

19789188449_f6771f4efb_o
yourcoffee (2 of 7)
yourcoffee (4 of 7)
Omdat we niet wilden konden kiezen besloten we drie gerechtjes samen te delen. Zo konden we van alles wat proeven!

Mijn blik viel gelijk op de smoothie bowl ( deze is overigens lactose vrij ), ik maakt dit thuis ook vaak dus ik was benieuwd hoe deze zou smaken. En hij viel niet tegen! Misschien een tikkie dun maar dat maakte de smaak niet minder.

yourcoffee (7 of 7)
Joel koos de pannenkoeken, eigenlijk zijn vaste prik als we ergens gaan ontbijten. En hoewel ze er misschien niet zo spannend uitzien waren ze zo lekker! Ik moest me inhouden om niet een tweede portie te bestellen..

yourcoffee (5 of 7)
yourcoffee (6 of 7)
Tot slot gingen we nog voor het gevulde speltbolletje met ei, zongedroogde tomaatjes, rucola en rauwe ham.
Lekker, maar niet echt mijn ding op de vroege ochtend. Voor mij geld, hoe zoeter hoe beter ;). Met een volle buik liepen we een uurtje later weer richting huis. Wat een luxe om zo fijne plek op loopafstand te hebben!

Wil je nog wat meer weten over waarom Your Coffee echt het fijnste koffietentje is in Hilversum? Lees dan hier even mijn vorige blog.

handtekening

Follow on Bloglovin

1 COMMENT
  • Natasja

    Wat ziet dit er onwijs lekker uit en ook nog eens dichtbij! Snel maar eens heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.