DreamWeekly

Dreamweekly #117

Oops! Even een weekje geen DreamWeekly, door de paasdagen was dat er helemaal bij ingeschoten. Ik was namelijk lekker een paar extra dagen vrij. Helaas had ik enorme rugpijn en ging daardoor niet alle plannen door maar toch was het fijn. Deze keer dus even twee weken samengevoegd. Hopelijk vind je het niet erg!

IMG_6300
Vrijdag
Mijn paasdagen begonnen zonnig! Vrijdagmiddag vierde we de verjaardag van mijn collegaatje. Gezellig om ook eens buiten werk even bij te kletsen.

IMG_6316Zaterdag
De volgende ochtend zaten Joel en ik al weer vroeg aan het ontbijt bij Your Coffee in Hilversum. Dit begint ondertussen bijna wekelijks te worden maar het is er ook zo fijn!

IMG_6337In de loop van de dag werden we opgepikt door Joels vader om zijn moeder haar verjaardag te vieren. Het werd een avondje gourmetten en relaxen op de bank. Momenteel lees is Yoga Girl van Rachel Brathen. Ik word stiekem steeds meer besmet met het Yoga virus!

IMG_6343Zondag
We bleven een nachtje slapen en dat was niet voor niets.. Want dit paasontbijt stond op ons te wachten toen we terug kwamen van ons rondje hardlopen.

Maandag
Helaas bracht ik de maandag grotendeels door op de bank. Achteraf blijkt dat ik een spier in mijn nek heb overbelast. Au!

IMG_6382IMG_6383Met een iets aangepaste planning gingen we dinsdag wel richting Amsterdam. Ik wilde Joel nog steeds een keer mee nemen naar Coffee & Coconuts. Daarna stapte we de bios in om Allegiant te zien. Ik zeg; geslaagde date!

IMG_6396

Woensdag
Helaas nog steeds flink van mijn nek en Joel moest weer aan het werk. Om mezelf toch even naar buiten te krijgen besluit ik een klein rondje te gaan hardlopen. Het ging redelijk dus achteraf was ik blij dat ik was gegaan. De rest van de dag deed ik weinig, het enige wat echt hielp tegen mijn pijn was bankhangen dus dat deed ik dan ook maar!
IMG_6411
Donderdag
Back to normal. Vroeg richting werk om daarna een bezoekje te brengen aan Bussum. Leuk een avondje met de meiden bijkletsen en lekker eten. Hoe mooi is deze zonsondergang trouwens vanuit Romi’s raam?!IMG_6430Vrijdag
Zo dat was lekker he! Na twee dagen werken al weer weekend en dat weekend begonnen we goed. Namelijk met een bezoekje aan mijn mams die heerlijk voor ons had gekookt. En ja, ik weet het, weer een zonsondergang. Maar ik kan er ook niks aan doen dat ie telkens zo mooi is ( en dat alle mensen die ik bezoek een geweldig uitzicht hebben… )

Zaterdag
Zoals ik net al zei, het begint een beetje een gewoonte te worden. Want ook deze zaterdag beginnen we bij Your Coffee. Het plan was om wat huizen te gaan bezoeken tijdens de Open Huizendag maar na een serieus gesprek blijkt dat we er gewoon financieel nog niet klaar voor zijn. Balen maar wel even de realiteit. Ik baal en kan het moeilijk van me afzetten. We doen boodschapjes en de rest van de middag hangen we wat thuis.

Zondag
Vandaag voelde ik me gelukkig weer een stukje vrolijker. Ik sta vroeg op, maak mijn lunch voor de rest van de week en vertrek richting sportschool. Eindelijk weer tijd voor een yogalesje! Omdat het weer zo goed is willen we niet binnen zitten dus na een lunchpauze pakken we de fiets naar het bos. Even genieten van de zon. Joel kookt dus ik heb alle tijd om deze blogpost nog even in elkaar te zetten voordat we op de bank ploffen met wat series.

Komende week heb ik het eigenlijk heel rustig. Ook wel even lekker want dan is er eindelijk wat tijd om meer blogposts voor te bereiden. Ik zit vol met ideeën maar alles kost tijd om te fotograferen. Hopelijk is het licht woensdag een beetje goed en kan ik lekker aan de slag! Tijdens het paasweekend heb ik trouwens nog een klein vlogje gemaakt.. Met wat minder beeld dan ik eigenlijk had gehoopt maar ik ben er toch best blij mee. Ik merk dat ik het filmen echt heel leuk vind! Jammer alleen dat deze GoPro dus niet van mij is en ik hem helaas weer heb moeten afstaan. Het volgende filmpje laat dus misschien even op zich wachten! Fijne week iedereen.

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Manon
    04/04/2016 at 18:34

    Ik zie veel lekkers voorbij komen! Leuke vlog heb je met pasen gemaakt

  • Leave a Reply