DreamWeekly

DreamWeekly #118

Dit was weer zo’n typische week die voorbij vliegt zonder dat je je daar bewust van bent. Ken je dat? Voor je het weet is het opeens weer weekend en krijg je een soort flashback gevoel. Niet herkenbaar? Ok, never mind mijn ramblings. Laten we kijken naar wat ik afgelopen week allemaal uitspookte!

Maandag
Tja, maandag. Ik werk en doe verder niks. Helemaal niks.
IMG_6483
Dinsdag
Werkdag twee deze week en een dubbele ook nog! Want na mijn werk bij Forever race ik door naar Utrecht om daar nog een paar uurtjes aan Laptops & Latte te werken. Niet erg want daar krijg ik juist energie van in plaats van dat het energie slurpt ;). En als dat nog niet genoeg was sleep ik me daarna nog naar de sportschool voor een lesje yoga. Helemaal zen duik ik die avond tevreden mijn bedje in.

IMG_6507

IMG_6513
Woensdag
Zo veel energie als ik gister had, zo ver weg is die energie op woensdag ochtend. Ik besluit er maar even aan toe te geven en lig tot half 10 in bed. Normaal probeer ik toch echt om 8 uur aan het ontbijt te zitten om de dag zo nuttig mogelijk te maken, maar goed, uitrusten is soms ook belangrijk! Omdat die energie dus weg ik besluit ik maar gelijk de sportschool in te duiken. Wie weet geeft dat me wat power voor de rest van de dag. En gelukkig werkt het. Voor het middaguur ben ik weer terug en kan ik aan de slag met mijn to do list. ’s Avonds maak ik een van mijn favoriete maaltjes klaar, taco’s!
IMG_6593
Donderdag
Zo, goeiemorgen. Ik ben deze dag echt niet vooruit de slepen! ’s Avonds plof ik dan ook moe op de bank. Ik sleep me er enkel nog even vanaf om dit maaltje te maken en de was te draaien maar daarna duik ik vroeg mijn bedje in.

Vrijdag
Yes vrijdag! Nog een dagje te gaan tot het weekend. De tijd gaat snel want ik krijg een leuke opdracht om mee aan de slag te gaan dus voor ik het weet loop ik naar buiten het zonnetje in. Normaal wacht ik op Joel maar nu ga ik gelijk door naar mijn schoonouders. Z’n mams is zo lief om mijn haar even bij te knippen. Er is nauwelijks wat af maar het zit gelijk weer zo veel beter. Niet lang daarna komt Joel ook binnen gelopen en eten we een hapje. We maken het dit keer niet zo laat want ik val in de auto al haast in slaap.

IMG_6636 IMG_6637 IMG_6638Zaterdag
Weeeeeekend! We slapen lekker een beetje uit en pakken dan een koffie in de stad. Vervolgens lopen we langs de markt om onze wekelijkse fruit en groente te halen. Dit doen we eigenlijk alleen in de zomermaanden en het scheelt zo veel in de prijs. Deze hele krat aardbeien was maar €2,50! Joel vertrekt daar na richting sportschool maar ik heb weinig zin. Om toch even van de weer te genieten besluit ik een rondje te gaan rennen. Ik kan er niks aan doen maar moet toch toegeven dat ik echt een goed weer loper ben. Heerlijk met m’n kop in de zon op de hei. Kom maar op met die warmere dagen!

IMG_6669

IMG_6675IMG_6639
Zondag
Sunday = pancake day. Ik maak deze lekkere banaan-ei pannenkoekjes met aardbeiden en blauwe bessen. Yum! Daarna type ik een groot gedeelte van deze blog zodat ik na yoga niet zo veel meer hoef te doen. Ik bel nog even gezellig met mijn mams en drink een koffie voordat ik richting sportschool vertrek. Ik doe een rondje cardio, squats en plof daarna op mijn matje neer voor een uurtje yoga. Moe maar voldaan zijn we rond twee uur weer thuis. Ik duik de badkamer in om mijn haar in de verf te zetten want mijn uitgroei is verschrikkelijk.  ( ja, dat krijg je als je van origine blondine bent.. ) De rest van de middag relaxen we in huis.

Komende week is rustig! Maar goed ook want op werk beloofd het druk te worden. Ik hoop woensdag nog even koffie te doen met Anouk maar verder weinig spannends. In het weekend is er een soort van ” aanhang ” dag op mijn lief zijn werk dus mag ik een kijkje komen nemen op kantoor en ’s avonds vieren we Jochem zijn verjaardag. Prima vooruitzicht! Fijne week iedereen.

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Manon
    04/11/2016 at 15:59

    Jij bent lekker gezond bezig

  • Leave a Reply