DreamWeekly

DreamWeekly #119

Wat een fijn weekje, met veel tijd voor vriendinnen, familie en zon. Zulke weken geven me zo veel energie, laat die echte lente maar komen hoor!

IMG_6701
Maandag
Wat was het lekker weer! Om maar meteen optimaal van het zonnetje te genieten ging ik samen met collega Nicole naar het Vondelpark. Even een paar uurtjes genieten en bijkletsen. Tegen de tijd dat de zon onder begon te gaan liepen we richting de Melkweg, de PVRIS trad op en die wilde we beide graag live zien. Prima maandag dacht ik zo!

Dinsdag
Gisteravond was gezellig maar ik moest er vandaag wel van op de blaren zitten. Ik was zo moe! Toch sleepte ik me naar mijn werk richting de sportschool. Even de cardio eruit knallen en daarna tot rust komen bij de yoga. Moe maar voldaan plofte ik rond een uurtje of tien in mijn bed. Eindelijk slapen ;)!

IMG_6718
IMG_6721
Woensdag
Lekker een dagje vrij, of naja vrij, ik hoefde niet richting Amsterdam. Ik begon de dag vroeg met een rondje door het huis en wat werk aan Laptops & Latte. Aan het einde van de ochtend pakte ik de trein richting Bussum om even bij te kletsen met Anouk. We zaten lekker buiten op een terras en poeh wat was het lastig om niet gewoon de hele middag daar te blijven zitten. Maar te veel te doen dus hup weet terug naar huis. Na weer een paar uurtjes achter de computer besloot ik toch nog even wat zon te willen dus trok ik mijn hardloop schoenen aan voor een kleine 7k.
IMG_6725
Donderdag
Jeetje wat een heftig dagje op werk! Het team uit Engeland kwam langs dus dat betekende nog tien keer zo hard rennen als normaal. De winkel ziet er wel weer top uit dus het geeft ook energie maar pfff ik was helemaal op toen ik weer thuis was. Geen sportschool voor mij deze avond maar bank en bed.

Vrijdag
Laatste dagje van de week even knallen op werk en daarna het weekend goed beginnen bij mijn schoonouders.

IMG_6791

IMG_6800
Zaterdag
Vroeg op want ik wilde nog even wat aan mijn blog doen voordat we op pad gingen. Helaas niet zo veel kunnen doen als op mijn planning stond maar ach, het is weekend en relaxen moet ook gebeuren he. Joel en ik deden een snel rondje boodschappen en stapte daarna in de trein richting Haarlem. Joel’s werk hield een open dag en ik was wel benieuwd om te zien waar hij al zijn uurtjes doorbrengt. Het was heel leuk om wat van zijn collega’s te ontmoeten en een beetje een feel te krijgen van hoe zijn dag er normaal uit ziet. Gek eigenlijk he, dat je zo’n groot gedeelte van je lief zijn leven eigenlijk nauwelijks kent? Daarna maakte we nog een rondje door de IKEA, ze hebben alles vernieuwd en ik wilde gelijk mijn hele huis opnieuw inrichten haha. Veel tijd hadden we echter niet want ’s avonds vierde we de verjaardag van Jochem. Snel door naar Utrecht dus voor een paar uurtjes gezelligheid in de kroeg.
IMG_6814
Zondag
Ja, de zondag. Volgens mij kan ik hier elke week net zo goed een copy paste verhaaltje neerzetten want ik deed weer hetzelfde als altijd ;). Ik sta vroeg op, doe mijn mealprep voor de week en maak mijn smoothies voor na het sporten. Vertrek rond 11 uur richting de sportschool voor cardio, kracht en yoga en plof om half 2 weer op de bank om de rest van de dag te relaxen.

Naar volgende week kan ik helaas niet echt uitkijken.. Donderdag ga ik namelijk richting de Narcosetandarts om mijn verstandskies te laten trekken. Ja, onder narcose dus want zoals je weet ben ik doods bang voor de tandarts. Misschien interessant om hier eens een blogje over te schrijven voor mensen die wellicht twijfelen om ook op deze manier een behandeling te ondergaan? Leuk is dus anders maar ik zal blij zijn als het achter de rug is!

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply