Lifestyle

Op vakantie met z’n drieën.

En toen was het opeens weer ( ja alweer ) stil op Dreamdaily. Of eigenlijk op al mijn social media kanalen want ook op Instagram en Facebook verscheen de afgelopen weken weinig. Maar vanaf vandaag komt daar verandering in. Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen en vertellen dat we zojuist niet met z’n tweeën maar met z’n drieën richting Londen zijn vertrokken.

IK BEN ZWANGER!

Op dit moment zo’n dikke 10 weken. Halverwege December verwachte Joel en ik ons eerste kindje! We zijn dolgelukkig en kunnen het nog nauwelijks bevatten. Zo’n vijf weken geleden kwamen we er achter en ons leven staat even helemaal op zijn kop.

Ja dit kindje was gepland maar dat het zo snel zou gaan, nee daar hadden we even geen rekening mee gehouden. Twee jaar geleden was ik namelijk al eens eerder gestopt met de pil en had toen grote moeite om een normale cyclus te kregen ( ik werd dat jaar slechts 4x ongesteld ). Rekening houdende met die geschiedenis gingen we dus in Februari dit avontuur aan. Om er nog geen twee maanden later achter te komen dat ik zwanger was. Gelijk raak dus! Ik had eigenlijk geen symptomen en deed enkel de test omdat er een afspraak voor de narcosetandarts op het programma stond. Onder volledige narcose mag je natuurlijk niet als je zwanger bent dus ik wilde het even helemaal zeker weten. Dat ik nog niet ongesteld was geworden had bij mij helemaal geen bellen doen rinkelen, want ja, de vorige keer duurde het immers ook maanden voordat er wat gebeurde. Maar toen opeens waren daar binnen een paar seconde die twee strepen. Niet een. Nee twee hele duidelijke paarse strepen. Compleet in shock rende ik naar de winkel om een Clear Blue test te halen. Ik moest het even zeker weten. Gelukkig moest ik door alle zenuwen gelijk weer naar de w.c. en testte ik ook nu positief. Ik was echt zwanger! Nogmaals rende ik naar de winkel. Ik had nog een klein half uurtje voordat Joel thuis zou komen en moest hals over kop iets verzinnen. Ik kocht een truitje met Hello erop en stopte dit samen met de test in een cadeautasje “ Surprise! “

Hoe hij reageerde en hoe de eerste weken van de zwangerschap zijn verlopen lees je binnenkort!

En vanaf nu ook weer gewone weekupdates en andere blogposts. Eindelijk kan ik weer ECHT vertellen wat ik allemaal doe en wat er speelt in mijn leven. Het voelde zo nep om DreamWeekly’s te blijven plaatsen en alle afspraken en overige dingen die nu opeens spelen in ons leven te verbergen. Wat ben ik blij dat ik het eindelijk met jullie allemaal kan delen.

De komende dagen kan je in ieder geval weer volop gaan genieten van Londen updates ( we zijn er tot en met dinsdag ) en daarna zal ik proberen een mooie balans te vinden tussen baby updates en mijn gebruikelijke posts.

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply