DreamWeekly

DreamWeekly #120

Dit is misschien wel de meest saaie DreamWeekly ooit. Door stress kwam ik afgelopen week weer thuis te zitten en kwam ik nauwelijks van de bank af. Ik ga er niet teveel over in detail treden, het is nu weer beter en hopelijk ben ik terwijl je dit leest gewoon weer aan het werk!

IMG_7912

IMG_7954Maandag, Dinsdag en Woensdag
Maar even drie dagen in een want meer dan; ik stond op, verplaatste naar de bank en ging weer naar bed, valt er eigenlijk niet te vertellen. Ik probeerde mijn lichaam even zo veel mogelijk rust te geven om bij te komen. De katjes waren de enige die hier volgens mij echt blij mee waren 😉

IMG_7935
Donderdag
Wat een klote dag! Vandaag zou ik eigenlijk vanuit werk op de Thalys springen voor een weekendje Parijs. Je raad het al, dat ging natuurlijk niet. De hele dag baal ik er van maar ik weet dat het voor een goed doel is ;). Mijn gedachte zijn ook in Engeland waar ze gaan stemmen voor of tegen hun vertrek uit de EU. Nou… ik denk dat niemand die uitkomst had zien aankomen he?

IMG_7955

IMG_7970
Vrijdag
Het wordt een beetje eentonig, dat bankhangen.. Ja ik kan er helaas niks aan doen. Momenteel is dat een beetje mijn realiteit. Maar om toch een beetje in beweging te blijven pak ik aan het einde van de dag de mountainbike naar mijn schoonouders. Een ritje van een klein uurtje. Het was zwaarder dan ik dacht maar fijn om toch weer even wat gedaan te hebben. En de beloning was avondeten in de tuin. De zomer kwam toch weer even kijken!

IMG_7977
Zaterdag
Weekend! Al voelt dat niet echt zo na de week die ik heb gehad. Maar het grote verschil was dat ik nu wel echt wat leuks ging doen. Samen met Anouk ging ik eigenlijk naar Me Before You en huilde we tranen met tuiten. Ik was al verliefd op het boek maar de film… wauw!

Zondag
Morgen ga ik weer aan het werk en stiekem zie ik er best tegen op. Ik kijk er naar uit om weer het huis uit te gaan maar dat nare onderbuik gevoel blijft. Om het van me af te schudden ga ik met Joel mee naar de sportschool voor een lesje Yoga.
Daarna rommelen we nog wat aan in huis, eten we samen en daarna duik ik vroeg mijn nest in. Morgen gaat de wekker weer om half 5…

Mijn agenda voor de komende week is nog zo goed als leeg. Express want ik weet nog niet wat werk weer met me gaat doen. Maar we gaan het zien! Wel ga ik woensdag even een hapje eten met de meiden en hopelijk volgend weekend er even op uit met Joel. We zijn naar alle hectiek van de afgelopen tijd echt wel weer even toe aan een leuk relaxt dagje samen.

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply