Lifestyle

Gastblog op Annemerel.com!

Ongeduldig heb ik deze zondag meerdere keren op de klok gekeken. Normaal iets wat ik zoveel mogelijk probeer te vermijden op de laatste dag van het weekend, maar nu niet. Ik kon namelijk niet wachten tot het moment dat mijn blog tevoorschijn zou komen op Annemerel.com. En nu is het zo ver, hij staat er echt!

Annemerel is een van de weinige Nederlandse bloggers die ik al een paar jaar trouw volg. Ze is degene die me motivatie gaf om na mijn blessure weer vanaf 0 te beginnen met hardlopen. Ze liet me weer dromen over de halve marathon en haar no shame houding over haar huid zorgde ervoor dat ik ook wat vaker mijn schouders kon ophalen in plaats van met een kut gevoel voor de spiegel te staan. O, en niet geheel onbelangrijk, ze liet me kennis maken met bananenbrood. En nu staat daar, op haar site, zomaar een verhaal van mij!

De foto geeft al een kleine hint over wat ik heb geschreven dus als je benieuwd bent, ga dan zeker even kijken.

Dankje Annemerel voor het plaatsen!

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply