Baby

Zwanger Week 15 – 16

De helft van mijn zwangerschap is in zicht! Wat een bizar idee dat ik over drie kleine weken mijn 20 weken echo heb. Toen ik net zwanger was leek deze mijlpaal nog zo ver weg..

Maar tegelijk met dat de tijd snel gaat, zo langzaam gaat ie ook. Klinkt dat gek? Het is moeilijk uit te leggen maar de laatste weken vind ik zwanger zijn niet zo makkelijk. Misschien komt het omdat het nu pas echt tot me doordringt. En met het besef dat er een klein mensje in mij zit komt ook de angst. Angst dat er iets mis gaat en deze blije bubbel in mijn gezicht uit elkaar barst. Angst voor de bevalling en angst voor de tijd ( en de buik! ) die nog gaat komen. Ik probeer zo veel mogelijk afleiding te zoeken in leuke dingen zoals, te veel, kleertjes shoppen en het decor voor de babykamer bedenken maar het is zwaar. Ik leef van moment naar moment om telkens weer een kleine mijlpaal verder te zijn. Elke keer dat ik het hartje hoor of zie heb ik weer een paar dagen rust. Online lees ik dat zodra je de baby gaat voelen dat een beetje van de angst weg neemt. Laten we daar op hopen!

Gelukkig stond er vorige week een van de spannendste dingen tot nu toe op het programma. De geslachtsbepaling! Vol overtuiging dat wij een jongetje verwachte liepen we de echo ruimte binnen. Maar kleine pudding was absoluut niet van plan om mee te werken. Met de beentjes gekruist was het onmogelijk om te zien of er nou wel of niet iets zat. Dat betekende dat ik meerdere keren charmant met mijn billen mocht schudden in de hoop op beweging. Het werkte! De beentjes gingen omhoog en….. er zat niks! Je hebt het misschien al in mijn DreamWeekly gelezen maar wij krijgen een meisje. Niks jongen dus 😉

De dagen na de uitslag zat ik absoluut op een roze wolk. Een kleine dame! Soms kan ik het nog steeds niet geloven maar ik kan niet wachten. We zijn nu druk bezig met het bedenken van een naam… Voor een jongen stond die al vast maar voor een meid zijn we er nog niet uit. Ach, we hebben ook nog wel even.

Over drie weekjes mijn volgende update met daarin de uitslag van de 20 weken echo!

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    2momZS || Maria
    07/15/2016 at 17:14

    Ah een kleine dame, heel leuk! Nu kan je gericht gaan shoppen. Toen ik Sara begon te voelen nam de onzekerheid af, nog eventjes wachten dus! X Maria

  • Leave a Reply