DreamWeekly

DreamWeekly #126

Het laatste weekje voor mijn vakantie. Voor mijn gevoel duurde het weken maar nu is het dan echt zo ver. De week begon spannend met onze 20 weken echo, verder gaf ik toe aan mijn nesteldrang en ruimde ik dus heel veel op en vierde ik het begin van mijn vakantie met Joel. Kijk je mee?

IMG_8781

FullSizeRender
Maandag
De spannendste maandag die ik in tijden heb gehad… Om half 9 ’s avonds hadden we namelijk de 20 weken echo gepland staan! Met knikkende knieën liep ik bij de verloskundige naar binnen. Ruim dertig minuten mochten we naar onze kleine dame kijken en alles was helemaal goed. Wat een fijn gevoel zeg! Het is inmiddels traditie dat we na een goed bericht over onze kleine een ijsje halen. Dus geen uitzondering deze keer!

FullSizeRender (1)
Dinsdag
Werk viel me zwaar. Dit was de eerste week dat ik weer fulltime aan de slag ging en dat merkte ik. Stiekem denk ik dat het allemaal een beetje te veel is maar aangezien ik na deze week vakantie heb wil ik er niet over zeuren. Ik zet dus door maar wel met het resultaat dat ik meer dan kapot ’s avonds op de bank plof. Ik kan niet meer. We hadden trouwens nog wel even de brandweer op bezoek, loos alarm maar toch altijd even spannend als het hele pand ontruimt moet worden.

IMG_8746Woensdag
Gelukkig is daar de woensdag en hoef ik even helemaal niks. Met nadruk op hoef, want natuurlijk ga ik weer druk aan de slag in huis. Mijn pepernoten craving maakt dat ik, ondanks de regen, ook nog even op de fiets stap om te kijken of ze ook al bij onze Jumbo liggen maar helaas… nog even geduld. Als troost bak ik daarom maar deze kokoskoekjes, maar ze zijn lang niet zo lekker.

FullSizeRender (3)Donderdag
Na werk kan ik het niet laten even de Xenos in te duiken opzoek naar leuke dingen voor ons nieuwe huis. Ik neem van een aantal items foto’s om later met Joel te kunnen bespreken. Hoe leuk is deze lamp?

Vrijdag
Mijn laatste dagje op werk voor de vakantie en rond lunchtijd word het me duidelijk dat ik echt een stapje terug moet doen. De laatste uurtjes gaan gewoon niet meer en ik moet telkens gaan zitten. Wat vind ik dat moeilijk! Om de vakantie goed te beginnen haal ik pizza, alcohol vrije wijn ( wat een uitvinding! ) en ijs. Samen met Joel en Harry Potter op de t.v. kom ik zo de avond wel door.

IMG_8780FullSizeRender (2)Zaterdag
We staan redelijk op tijd op en schuiven aan bij Your Coffee. Ik heb al ontbeten dus bestel enkel een stuk carrot cake. Joel gaat voor een salade. We doen een rondje door de stad, halen fruit bij de Markt en doen de wekelijkse boodschappen. Tussendoor vind ik het nodig om onze administratie eens flink aan te pakken. Ik haal nieuwe pakken en kijk alles na. Iets met nesteldrang denk ik ;). Maar het is wel lekker als uiteindelijk alles perfect op zijn plekje ligt.

Zondag
Een lange to do lijst voor de vakantie. Al is het wel een zelf opgelegde, ik wil gewoon graag veel voor DreamDaily doen. Ik begin dan ook vroeg en krijg twee blogposts af voordat de Yogales begint. Yoga is fijn ondanks dat ik me niet helemaal top voel, toch weer wat gedaan! ’s middags duik ik weer achter mijn laptops en streep ik mijn To do’s allemaal weg.

Komende week ga ik jullie overspoelen met blogposts haha. Ik ben namelijk van dinsdag tot donderdag in Londen en van vrijdag tot zondag in Parijs! Hoe tof is dat? Ik kan niet wachten en heb er enorm veel zin in. Londen ga ik drie dagen helemaal alleen genieten van de stad en in Parijs ga ik aan de slag voor Laptops & Latte. Ik ben nog nooit langer dan 4 uurtjes in Parijs geweest dus ben heel benieuwd wat de stad mij gaat brengen. Als dat niet een hoop foto’s gaat opleveren dan weet ik het ook niet meer ;). Fijne week iedereen!

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  2momZS || Maria
  08/08/2016 at 16:24

  Wat fijn dat je weer een halfuurtje naar je meisje kon kijken, ga je ook een 3D echo doen later? Ben benieuwd naar je blogposts van Londen en Parijs!

  • Reply
   Maaike Foks
   08/11/2016 at 09:53

   Waarschijnlijk niet! Zowel Joel als ik vinden de 3D echo’s altijd een beetje vreemd. Maar wie weet veranderd dat nog wel als ik steeds ongeduldiger word ;).

  Leave a Reply