DreamWeekly

DreamWeekly #125

Wat een weekje! In het begin had ik flink last van mijn zwangerschap maar gelukkig kwam nam dat na een paar dagen af. Ik ging naar een opening in Foam, keek Jason Bourne in de bios en deed inspiratie op in de IKEA. Kijk je mee?


IMG_8635
Maandag
Terug op werk en dat valt me zwaar. Ik weet niet wat het is maar ik heb zo’n pijn aan mijn voeten! Aan het einde van de dag strompel ik dan ook naar huis en plof ik op de bank. Hopelijk is het snel over..

IMG_8566
Dinsdag
Helaas was het ook vandaag weer raak. Brandende voeten alsof ik net een hike van 30km had gedaan. Dat maakt werk er niet leuker op dus mijn dag duurt lang. ‘s Avonds doe ik wederom weinig en zit ik met mijn voeten omhoog. Ik word er hopeloos van! Zo kan ik over twee weken toch niet door Londen lopen?!

IMG_8562
Woensdag
Hmm als ik wakker word voelen mijn voeten wat beter. Ik besluit er maar gelijk gebruik van te maken en trek mijn hardloopschoenen aan voor een rondje. Het gaat prima en ik kan genieten van het zonnetje. De rest van de dag ben ik aan het puinruimen in ons huis. Ik probeer elke krat, bak, kast na te kijken zodat er zoveel mogelijk onnodige troep weg kan.

IMG_8643

IMG_8652
Donderdag
Werk vliegt voorbij en voor ik het weet ben ik op weg richting Starbucks. Die avond had Anouk een opening van haar project in het FOAM cafe en daar moest ik natuurlijk bij zijn! Van te voren had ik vast afgesproken met Romi voor koffie en om de tijd te overbruggen. De opening is een klein uurtje maar wat leuk om te zien, trots!

IMG_8671
Vrijdag
Bijna weekend. Bijna weekend. Bijna weekend.

IMG_8663

IMG_8665
Zaterdag
Datedag! Joel en ik pakken vroeg de trein richting Bijlmer Arena voor een bios bezoekje. De nieuwe Bourne staat op het programma. Ik vermaak me prima maar Joel vond hem wat suf. We besloten nog even naar de IKEA te lopen ( lees; ik sleepte Joel mee) om inspiratie op te doen voor ons huisje. Daarna halen we nog even een nieuwe blender bij de MediaMarkt en pas ’s avonds rond achten zijn we weer thuis.

IMG_8678

IMG_8680
Zondag
Weer niet uitslapen voor mij ( alsof ik dat kan, ha! ) maar een koffiedate met Romi en Anouk. Door onze vakanties zien we elkaar de komende drie weken nauwelijks dus dit was nog even last minute gepland. In het kader van “ gezond betekend in balans blijven “ bestelde ik maar een groot stuk appeltaart waarna ik doorschoof naar mijn yoga les. Aan het einde van de dag besloot ik onze nieuwe blender te testen en maakte ik een enorme pan courgette soep. Yum!

Nog een weekje te gaan en dan heb ik heerlijk twee lange weken vakantie. Rust zal ik ook echt wel nodig hebben want deze week zit vol….! Zo heb ik vanavond mijn 20 weken echo ( ahhh spannend! ) , ga ik morgen na werk nog even aan de slag voor Laptops & Latte, zit woensdag vol met mijn eindeloze to do list en hoop ik mezelf ook nog te kunnen motiveren voor een rondje hardlopen en yoga. Poeh.. maar.. bijna VAKANTIE!

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply