DreamWeekly

DreamWeekly #128

Deze week voelde als een maand. Als ik terug denk aan maandag lijkt het echt tijden geleden. Deze week kregen we de sleutel van ons eerste koophuis, ging ik weer aan het werk en probeerde ik de hitte te overleven ;). Kijk je mee?

IMG_9392IMG_9401Maandag
Eindelijk, eindelijk is het zo ver! Het is tijd om naar de notaris te gaan voor de sleuteloverdracht. Ons paleisje. Al lijkt het daar nu nog totaal niet op haha. Een beetje beduusd zijn we die dag over alles wat er op ons afkomt. Er moet zo veel gaan gebeuren. De kamers boven zijn knalgeel, knalgroen en knaloranje ( ja inclusief plafon ). Ik hoef je vast niet te vertellen dat we dat niet zo houden haha. De bovenverdieping heeft de eerste prio, het grote bouwwerk moet beneden gebeuren en staat pas later op de planning.

Dinsdag
Mijn eerste werk dag na bijna 2,5 week vakantie. Het is wel even gek om weer om te schakelen maar het is ook leuk en fijn om mijn collega’s weer te zien. Vanwege al mijn klachten lukt volle dagen werken niet meer dus ben ik nu voor 50% weer aan de slag. Hopelijk mag ik dat zo blijven doen tot mijn verlof. Na werk ga ik naar huis om te rusten en een paar uur bij te komen. Ik vind het moeilijk. Ik wil zo graag helpen in het nieuwe huis maar de energie ontbreekt. Ik kan het gewoon niet. Wat ik gelukkig wel kan is enkele uren later Joel en zijn vader ( die heel fijn een dag aan het helpen is ) een warm maaltje brengen.

IMG_9413
Woensdag
Mijn vaste vrije dag. Joel heeft ook vrij want we hebben twee afspraken over onze keuken op de planning staan. ‘s Ochtends komt er iemand langs die gespecialiseerd is in Keukenrenovatie. Wat een gezellige vent! We hebben er helemaal vertrouwen in dat hij er iets moois van kan maken. Toch willen we meerdere opties bekijken en vertrekken we ‘s middags naar IKEA. Daar zijn we echter snel uitgepraat. Omdat onze keuken een afwijkende maat heeft kunnen ze niks voor ons betekenen. Jammer! Geen nieuwe keuken dus maar onze huidige in een nieuw jasje steken. Ik kan niet wachten…

FullSizeRender (1)
Donderdag
Vroeg uit bed en richting werk. Ik heb nauwelijks geslapen dus de dag kost me moeite. Gelukkig kan ik ’s middags even bijkomen op bed.

Vrijdag
O jongens, deze hitte. Ik hield al nooit van warmte maar nu ik zwanger ben kan ik er al helemaal niet tegen. Ik slaap al de hele week nauwelijks en ben kapot. Kan iemand me een dosis energie geven?

FullSizeRender
Zaterdag
Weekend! Joel is vandaag de hele dag met een vriend bezig in het nieuwe huis. Ik doe boodschappen en maak het huis wat schoon. Verder breng ik ze lunch . avondeten en sta verder vooral veel in de weg.

IMG_9464
Zondag
Weer een klusdag voor Joel. Dit keer staat mijn broer op de stoep en storten ze zich samen op het leggen van de vloer op onze boven verdieping. Ik ga naar yoga, breng lunch en avondeten en rust verder uit. Ik merk dat ik met de dag meer chagrijnig wordt over het feit dat ik zo veel wil, maar gewoon niks kan, doen. Het is voor het goede doel maar verdorie wat is dit lastig!

Komende week is weer rustig, ik moet woensdag langs de Arboarts. Daar zie ik nogal tegenop maar ik hoop dat het meevalt. Ik kan gewoon niet meer dan wat ik nu doe, dat zal hij toch ook wel zien? Verder gaat Joel slopen in het huis, de benedenverdieping is aan de beurt! Dus wederom heb ik keukendienst en zal ik hem proberen te voorzien van voedzame maaltjes. Ik moet toch wat ;).

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  2momZS || Maria
  08/29/2016 at 08:01

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis! Jullie hebben een drukke week achter de rug. Deze week wordt het gelukkig wat minder warm.

 • Reply
  Demi
  08/29/2016 at 13:49

  Van harte gefeliciteerd met jullie huis! En veel succes en plezier met het klussen/verven/inrichten 🙂

 • Leave a Reply