Zo, en toen zat ik opeens in Londen! Nou ja, niet helemaal opeens wat deze trip had ik eigenlijk gelijk bij thuiskomst in mei al weer geboekt. Ik wilde nog een keer van de stad genieten voordat de baby komt. Alleen. Of dus eigenlijk half alleen want onze kleine pudding houdt me gezelschap met haar schopjes.

london_aug2017 (4 of 1)Veel te vroeg dinsdagochtend zei ik gedag tegen Joel en ging ik op weg naar Schiphol. Want ja, er zouden enorme rijen staan en je mocht blij zijn als je je vlucht zou halen. Je raad het al, binnen 5 minuten was ik door de douane en zat ik met mijn kop thee naar buiten te staren. Nog 1,5 uur te gaan voordat ik kon boarden. Ach, het maakt ook niet uit, ik heb VAKANTIE!!
london_aug2017 (1 of 19)
Voor de verandering slaap ik deze keer niet in het Tune Hotel maar koos ik voor Ibis Styles. Nog nooit eerder voorbij zien komen maar het leek een zelfde soort concept met net iets meer luxe. Met de toekomst in gedachte ( hotelkamers met niet meer loopruimte dan 3m2, geen ramen en mini badkamer zijn misschien niet zo handig met een baby ) besloot ik hier eens te gaan kijken. Er komt een aparte review van maar tot dus ver vind ik het prima!
london_aug2017 (5 of 19)
london_aug2017 (6 of 19)
london_aug2017 (4 of 3)

Na even bijgekomen te zijn in de kamer pakte ik de metro richting Covent Garden. Ik dook gelijk een van mijn favoriete winkeltjes in, Kikki K. Zo’n leuke stationary winkel!

london_aug2017-(7-of-19)
london_aug2017-(9-of-19)

Ik maakte een rondje over het plein en maakte nog wat foto’s.

london_aug2017 (13 of 19)
london_aug2017 (15 of 19)
london_aug2017 (30 of 3)
Na Covent Garden liep ik een paar uur rond. Dook een grote boekenwinkel in ( waar ik me minstens een uur vermaakte ), dronk koffie en liep ik verder naar de Soutbank. Geen Londen voor mij zonder deze plek he ;).
london_aug2017 (17 of 19)
london_aug2017 (18 of 19)
Het was pas 6 uur maar ik was gesloopt…
Mijn zwangere lijf riep stop dus ik haalde lekker eten bij WholeFoods en hield een picknick in mijn hotelkamer. Vroeg mijn bedje in want ik heb nog een lange week te gaan.

Wat een heerlijke eerste dag!
handtekening

Follow on Bloglovin

1 OPMERKING
  • Demi

    Geweldige foto’s! Heel erg veel plezier nog 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.