Goed, mijn plannen om lekker uit te slapen mislukte toen ik om half 6 op mijn telefoon keek. Half 6 en ik was klaar wakker. Nou ja, dan maar opstaan en me klaar maken voor het ontbijt!

london_aug2017 (30 of 15)

london_aug2017 (31 of 15)

london_aug2017 (32 of 15)

london_aug2017 (33 of 15)

london_aug2017 (34 of 15)

london_aug2017 (35 of 15)

Veel vroeger dus dan verwacht was ik klaar om de stad weer in te gaan. Ik had online veel gelezen over de bekende Londen Mews, en aangezien er een hoop in de buurt van mijn hotel te vinden zijn besloot ik een kleine route uit te plannen en mijn camera om te hangen. Mews zijn eigenlijk kleine straatjes achter grote hoofdstraten waar vroeger de stallen te vinden waren. Die stallen zijn nu omgetoverd in ( onbetaalbare ) woonhuizen. Mocht ik ooit de loterij winnen….

london_aug2017 (36 of 15)

london_aug2017 (37 of 15)

london_aug2017 (38 of 15)

london_aug2017 (39 of 15)

Wie wil hier nou niet wonen?

london_aug2017 (40 of 15)

london_aug2017 (42 of 15)

london_aug2017 (43 of 15)

Mijn wandeling eindigde bij het Nations History Museum. Het was pas net tien uur dus de deuren waren net geopend maar ondanks dat moest ik ruim 45 minuten in de rij staan voor ik binnen was. Het zonnetje scheen, ik had een fijn luisterboek op dus ik vond het prima. Eenmaal binnen pakte ik gelijk de lift naar de bovenste verdieping. Schijnbaar had niemand dat idee want er was letterlijk NIEMAND. Ik maakte een foto van de hoofdhal waarop het lijkt alsof er niemand is ( er waren al ruim 300 man beneden ) en in verschillende zalen kon ik helemaal alleen rond dwalen. Dat was het wachten meer dan waard!


london_aug2017 (44 of 15)

Moe plofte ik neer voor een koffie en nam de tijd om even bij te komen. Zo goed als ik de afgelopen maanden door ben gekomen, zo erg begin ik nu echt te merken dat ik een klein meisje met me mee draag. Mijn hoofd wil wel, maar mijn lijf zegt telkens stop.

london_aug2017 (32 of 3)

london_aug2017 (5 of 3)

Ik had nog nauwelijks een winkel van binnen gezien dus na het museum pakte ik de metro richting Oxford Street. Hoe mooi is deze winkel, Anthropologie? Het is maar goed dat het meeste niet in mijn koffer paste..

Helaas ging het toen weer mis. Ik voelde me totaal niet lekker, ik gok dat mijn bloeddruk weer moeilijk aan het doen was. Dus ik reisde terug naar mijn hotel. Even rustig bijkomen. Na wat zoute chips en de nodige tijd op bed deed ik nog een poging om er even uit te gaan.

london_aug2017 (6 of 3)

Tijd om te baby shoppen! Vooral bij Mamas & Papas keek ik mijn ogen uit. Mijn online winkelwagentje zit al vol ;).

Ondanks mijn lichamelijke ongemakjes geniet ik niet minder. Wat ben ik blij dat ik dit tripje nog even kan maken. En zo’n raar idee dat dit de laatste keer is dat ik de stad bezoek zonder dat onze kleine meid er is. Bizar toch?

handtekening

Follow on Bloglovin

1 OPMERKING
  • sammie

    Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt. Die kleine straatjes zijn inderdaad erg aantrekkelijk, daar zou ik ook best willen wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.