Ha, en toen zat ik opeens in Parijs. Na nog geen 24 uur in Nederland was ik alweer op weg naar de volgende plek. Dit keer alleen niet ( helemaal ) voor een relaxt tripje maar om opzoek te gaan naar fijne werkplekjes in de stad voor Laptops & Latte!

Omdat onze eerste dag voornamelijk bestond uit reizen, inchecken in het hotel en daarna een hapje eten, heb ik even twee dagen samengevoegd.
parijs_aug2017 (19 of 16)

Gek genoeg is dit pas mijn eerste echte keer in Parijs. Mijn vorige bezoek was slechts een paar uur dus die tel ik mee ;). Rond het middaguur pakte we de Thalys en voor ik het wist stapte we al weer uit in hartje stad. Ons hotel zit op loopafstand van Gare du Nord dus na een kleine wandeling stonden we in de prachtige lobby. Wauw!

Ik zal je in deze post niet overspoelen met hotelfoto’s, daar gebruik ik een losse blogpost voor maar echt elk hoekje is fotogeniek.

parijs_aug2017 (18 of 16)parijs_aug2017 (9 of 16)

Hier wil je toch gewoon wonen?

parijs_aug2017 (15 of 16)

Opweg naar het avondeten kwamen we lang Lafayette. Daar moest ik natuurlijk even een kijkje nemen..

parijs_aug2017 (16 of 16)

Na een hapje eten plofte we nog even neer in de lobby voor een kop koffie en daarna was het genieten van het bad, en hop naar bed.

Om de volgende ochtend fris en fruitig ( ahum ) aan het ontbijt te zitten. Geen tijd om lang te tafelen want het was tijd om aan de slag te gaan!

parijs_aug2017 (50 of 22)

parijs_aug2017 (49 of 22)

parijs_aug2017 (48 of 22)

parijs_aug2017 (47 of 22)

parijs_aug2017 (46 of 22)

De hele dag bezochten we verschillende cafe’s en ontdekte we de leukste plekjes van de stad. Binnenkort kan je al deze fijne locaties terug zien op de Laptops & Latte.com!

parijs_aug2017 (43 of 22)

Gelukkig hadden we wel nog even tijd voor lunch 😉

parijs_aug2017 (35 of 22)

parijs_aug2017 (34 of 22)

parijs_aug2017 (33 of 22)

parijs_aug2017 (32 of 22)

De dag vloog voorbij en voor we het wisten was het al weer tijd om opzoek te gaan naar avondeten! Ik was zo moe dat mijn camera de laatste uurtjes in de tas bleef zitten. Ik kon alleen nog maar denken aan het heerlijke bad in mijn kamer en slapen in het grote bed haha.

Morgen nog een half dagje in de stad en dan pakken we de trein alweer naar Nederland.

Bonne Nuit Paris!

handtekening

Follow on Bloglovin

2 REACTIES
  • Mama

    Beter weer als wij .Wat een mooie foto’s weer. Ik moet er een plank bij in de gang die zeven meter die er nu hangt
    is te klein! xxm

  • sammie

    Wat een mooie plekken allemaal en mooie foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.