Hoe kan het nou nu al weer een week geleden zijn dat ik terug kwam uit Parijs?! M’n vakantie is echt voorbij gevlogen en afgelopen week heb ik noodgedwongen heel veel rust genomen. Die kleine meid in m’n buik put me flink uit! Maar ik wilde niet de foto’s van de laatste dag in Parijs in de prullenbak gooien dus daarom, een weekje later dus, nog een overzichtje van mijn laatste dag in deze stad.

Die laatste dag liep gelijk al niet zoals gepland. Na de zaterdag de hele dag door de stad te hebben gewandeld opzoek naar fijne werkplekken voor Laptops & Latte, stonden er zondag nog 4 locaties op het programma. Op een slakkentempo makkelijk te doen. Helaas ging het mis toen ik aan het ontbijt schoof. Mijn zicht begon vreemd te doen en ik voelde me toch beroerd. Terug naar de hotelkamer dus waar ik tot begin van de middag op bed lag. Balen!

parijs_aug2017 (7 of 7)

parijs_aug2017 (6 of 7)

Na een paar uurtjes rust durfde ik het toch aan om de wijk in de buurt van ons hotel te gaan ontdekken. Zo kon ik snel weer terug mocht het toch niet gaan. Maar op standje 0 ging het wel en kon ik toch nog een beetje van Parijs genieten.

parijs_aug2017 (5 of 7)

Voor we het wisten kwamen we opeens bij de Sacre-Coeur, we waren ons er totaal niet van bewust dat we daar zo vlak bij zaten.

parijs_aug2017 (4 of 7)

parijs_aug2017 (1 of 7)

parijs_aug2017 (3 of 7)

Zonde om daar niet even een kijkje te nemen toch? Het uitzicht was prachtig en ik ben blij dat ik toch ook dit deel van Parijs nog heb mogen zien. Ik ben nog steeds niet verliefd op de stad en een tripje terug zal ik zelf niet snel maken. Maar ze heeft zeker haar mooie kanten!

handtekening

Follow on Bloglovin

1 OPMERKING
  • Demi

    Ontzettend leuke foto’s heb je gemaakt. Het is ook niet mijn favoriete stad, dan hou ik toch echt meer van Berlijn, Oxford of Londen. Maar erg leuk om er voor een keertje naartoe te gaan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.