Lifestyle

Een speciale print voor in ons nieuwe huis!

We krijgen bijna de sleutel van ons nieuwe huis, en ik ben al veel leuke interieur accessoires aan het verzamelen! Iets wat ik heel graag wilde hebben was een mooie print van Joel en mij samen. Nu staat ons huis vol met foto’s van onze herinneringen maar eigenlijk zijn er maar weinig waar we allebei op staan. Daar moet straks verandering in komen!

Een maand geleden werd ik benaderd door FotoOpAluminium met de vraag of ik een print van hun wilde uitproberen. Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken. Wat leuk! Dit was het moment om een van de foto’s die Joel en ik vorig jaar hebben laten maken eindelijk af te drukken. Ik kon me niet goed een voorstelling maken bij een print op dit materiaal maar ik ben blij verrast met het resultaat!

fotoopalluminium_dreamdailynl (2 of 4)

De plaat is heel licht, om een of andere reden had ik hem een stuk zwaarder verwacht, dus makkelijk op te hangen met het bijgeleverde ophangsysteem. Het effect van het aluminium kan ik eigenlijk het beste omschrijven als een hoge kwaliteit matte foto print. Op deze foto, iets schuin genomen, kan je het misschien wat beter zien.

fotoopalluminium_dreamdailynl (4 of 4)

Ik heb al veel afdruk technieken mogen zien ( hout, canvas, forex ) maar dit is absoluut de meest chique variant. De afwerking is perfect en geen enkel detail van je foto gaat verloren.

Mijn foto is afgedrukt op 30×40 cm, liggend wit Aluminium, €29,95.
Heb jij wel eens een foto laten afdrukken op deze manier?

sponsered
* Dit item is gesponsord door FotoOpAluminium

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  sammie
  08/09/2016 at 15:06

  Hele gave foto, mooie toevoeging aan het huis zo te zien. De kleuren zijn erg mooi!

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  08/09/2016 at 16:36

  wauw hele mooie foto zeg

 • Reply
  Demi
  08/09/2016 at 20:51

  Wat een prachtige foto! Ik heb nog nooit een foto op deze manier afgedrukt, maar dit lijkt me super leuk om een keertje te doen!

 • Leave a Reply