Ons nieuwe huis komt steeds dichterbij, nog minder dan een maand en dan krijgen we de sleutel! In het nieuwe huis wil ik heel graag op verschillende plekken mooie prints plaatsen en bij toeval kwam er en Instagram foto van DESENIO langs op mijn feed. En my of my.. daar ging mijn avond. Deze site staat vol met geweldige poster; van quotes tot maps en van gekke cartoons tot prachtige foto’s. Er is zo veel wat ik mooi vind dat ik nauwelijks kan kiezen..

Als eerste bestelde ik als cadeautje voor mijn moeder deze prachtige blauwe print. Binnen een week had ik hem in de bus en wauw wat is ie mooi!
Ik was al een tijd opzoek naar een leuk artikel om weg te geven in een nieuwe Winactie en daarom geef ik deze poster ook graag weg aan een van jullie! Wel zonder lijst want deze heeft mijn moeder al ingepikt ;). Maar het formaat is eenvoudig te vinden bij HEMA of Xenos en wie weet hang je hem wel liever op een hele andere manier op?

Wat moet je er voor doen om mee te doen? Heel eenvoudig!

Volg mij hier op Instagram en hier op Bloglovin.

Op 22 Augustus ( de dag dat we de sleutel krijgen! ) maak ik in mijn DreamWeekly de winnaar bekend en neem ik contact met je op.

Veel succes!

3 COMMENTS
 • Kim

  Wat een mooie poster, daar zal je moeder vast blij mee zijn!
  Ik maak graag een kansje, dan zou ik ‘m ook aan mijn moeder cadeau geven voor in de huiskamerdenk ikr! Ik volg je op instagram en bloglovin.

 • Jolijn

  Gaaf, ik maak graag kans (:

 • Maaike Foks

  Leuk dat je meedoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.