DreamWeekly

DreamWeekly #132

Bloedprikken, dates die niet doorgaan, genieten van de zon en twee bioscoop bezoekjes. Ik zat afgelopen dagen totaal niet stil! Kijk je mee naar mijn week?

Maandag
Jongens, opstaan begint toch echt een dingetje te worden hoor.. Ik slaap best prima maar die wekken om 04:30 is niet meer mijn vriend. Normaal sta ik vol energie naast me bed maar het duurt tot zeker een uurtje of 8 a 9 tot ik me weer mezelf voel. Zouden niet ochtend personen zich elke dag zo voelen ;)? Na werk duik ik mijn bed in voor een paar uurtjes, ik ben te moe. ‘s Avonds stap ik nog even op de fiets om te laten bloedprikken. Volgens mij geeft dat hele zwanger zijn je toch een soort van superpower. Waar het normaal toch een groot drama is gaat het eigenlijk dit keer helemaal prima. Kleine stapjes vooruit!

img_0388
Dinsdag
De hele dag kijk ik uit naar woensdag. Joel en ik hadden al maanden een concertje gepland staan en zouden daarvoor een hapje gaan eten. Het was altijd een vraagteken of ik met 30 weken nog naar een concert zou kunnen maar ik voel me prima dus verheug me er enorm op. Tot ik in de trein opweg naar huis leeg dat het concert is afcancelled. De zanger is ziek. Kan die arme man natuurlijk niks aan doen maar jeetje wat baal ik daar van zeg! We plannen een andere date voor zaterdag maar leuk is het niet.

Woensdag
Nu onze dat vanavond niet door gaat voel ik me down. Om het tegen te gaan ga ik hard aan de slag om alles schoon te maken en op te ruimen. In de volle overtuiging dat het bijna lunchtijd is kijk ik op mijn telefoon. Het is pas 10 uur!
Verdorie, zo schiet die dag toch niet op? Dan maar een rondje doen langs de kringloopwinkel en de stad. Ik blijf veel langer weg dan ik dacht dus voor ik het weet is Joel weer thuis, eten we samen en duik ik mijn nest weer in.

img_0360
Donderdag
Normaal doe ik het niet, maar deze middag had ik na werk en afspraak staan met mijn mams. We willen al maanden een keertje samen naar de bios maar er kwam telkens iets tussen. Of er was geen film waar we beide in geïnteresseerd waren. Tot nu! Sinds het lezen van The Girl on The Train kon ik al niet wachten tot de verfilming. Wat een geweldige film en wat is Emily Blunt toch een fantastische actrice. Vooraf eten we nog snel even wat bij het theater.

Vrijdag
Work, work work work work… En naar bed!

img_0369

img_0370
Zaterdag
Date-dag! We staan extra vroeg op om even snel een rondje over de markt te doen en stappen daarna in de trein naar Amersfoort.
We gaan naar Inferno, de nieuwe Dan Brown film, in Pathe. De film is zeker een aanrader! Na de film pakken we de bus richting Prenatal voor een poging 2 van de 3D Echo. Maar nee hoor, onze dame laat zich weer niet zien haha. Het geeft niet want even ” gewoon ” kijken is ook leuk. ’s Avonds maken we lekker verse pizza en omdat we helemaal in de Dan Brown mood zijn kijken we Angels & Demons op t.v.

1-1-of-1

2-1-of-1

img_0409
Zondag
Het was opeens weer zomer! Na een goeie nacht word ik wakker vol energie. Ik duik de keuken in en maak een verassings ontbijtje voor Joel ( we zijn donderdag 8 jaar bij elkaar! ) en kook daarna een grote pan pompoensoep. Tegen 11 uur vertrek ik naar de sportschool voor eindelijk weer een lesje yoga! Het gaat me nog verassend goed af dus ik ben blij dat ik ben gegaan. Weer thuis eten we snel een kop soep en stappen dan op de fiets. Het weer is te mooi om binnen te blijven zitten. We fietsen naar de rand van Laren voor een wandeling over de hei en een kop koffie bij de La Place. Heerlijk zeg zo’n surprise zomerdag in oktober. Rond 4 uur zijn we weer thuis en nu ben ik stiekem wel een beetje op. Tijd voor een bad, nog even lekker wat eten en vroeg mijn bed in.

Nog twee dagen werken. Maandag en dinsdag en daarna gaat mijn verlof in. Zo bizar! Om het te vieren komen een paar vriendinnen me dinsdag ophalen en neem ik ze mee voor koffie en taart. De vreugde is helaas van korte duur want ‘s avonds moet ik nog even langs de tandarts. Ach, dan hebben we dat maar gehad. Woensdag neem ik even als rustdag maar donderdag ga ik stiekem al weer aan het werk voor Laptops & Latte. Vrijdag gaan we hopelijk gezellig langs bij Joel’s ouders en zaterdag hebben we een housewarming van vrienden. Haha wat nou rust tijdens je verlof ;).

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply