DreamWeekly

DreamWeekly #133

Wat een gekke week heb ik achter de rug zeg! Mijn laatste werkdagen, een onverwacht bezoekje aan het ziekenhuis en veel afspraken. Kijken jullie mee ?

Maandag
Moe sleep ik me ’s ochtends richting mijn werk. Wat ben ik toe aan mijn verlof zeg! Die week om 04:30 kan me echt gestolen worden.Na werk kan ik dan ook weinig meer en plof ik moe op de bank. Nog een dagje te gaan..

img_0424
Dinsdag
Mijn laatste werkdag.. Wat was dat een raar idee om mee op te staan zeg! Voor ik het wist was het al weer 11 uur en tijd om gedag te zeggen tegen mijn lieve collega’s. Ik ben enorm toe aan m’n verlof maar ga de gezelligheid zeker missen! Om het te vieren kwamen een aantal vriendinnen me oppikken. Ik had ze koffie en taart beloofd ;). Door het druilerige Amsterdam sleepte ik ze mee naar The Hoxton waar we een aantal uur hebben bijgekletst. Prima begin dacht ik zo! Wel voel ik me al de hele dag raar. De baby beweegt minder maar ik probeer het van me af te zetten.

img_0427
img_0435
Woensdag
Ik word wakker met nog steeds een raar gevoel in mijn buik. Ik voel me slapjes en raar maar sta gewoon op en ga druk aan de slag met het uitzoeken van baby kleertjes. In de loop van de dag voel ik de baby wel maar anders dan normaal, zou ze gedraaid zijn? ’s Avonds ben ik het zat en belt Joel de verloskundige. We mogen gelijk even langskomen. Mijn idee dat ze is gedraaid klopt niet volgens haar en hoewel het hartje goed klopt stuurt ze me toch even door naar het ziekenhuis. Daar word ik voor een half uur aan de monitor gelegd. Gelukkig is het ook daar allemaal goed. Als afsluiter komt er nog een echo. “ Kijk hier hebben we het hoofdje… “ zegt de gynaecoloog vrolijk als ze over de plek waar ik normaal blauw geschopt wordt gaan. Het hoofdje ?!?. Onze kleine dame is dus wel degelijk gedraaid en deze mama duwt al twee dagen op haar hoofd om een reactie te krijgen. Ja, een hoofd schopt niet zo hard terug natuurlijk! Er is dus helemaal niks mis met ons kleine meisje en opgelucht gaan we weer naar huis.

img_0484
img_0485
img_0487
img_0492
Donderdag
Gelukkig voel ik me vandaag stukken beter. Dat is mooi want ik heb een drukke dag gepland staan! Overdag ga ik samen met Jochem op pad voor Laptops & Latte, we gaan langs een aantal plekken in Amersfoort. ’s Avonds gaan Joel en ik uit eten om te vieren dat we al weer 8 jaar samen zijn. Het restaurant valt helaas een beetje tegen maar we hebben een fijne avond. Later stappen we nog even op de bus richting Laren om een wiegje wat ik via marktplaats had gevonden op te halen. Weer iets van het lijstje afgestreept!

img_0502Vrijdag
Zo, na alle drukte van de week ben ik er wel even klaar mee. Ik rommel lekker de hele dag wat rond ik huis, ruim een beetje op en kijk wat series. Weer even opladen. ‘s Avonds pak ik de trein richting mijn schoonouders en schuif daar aan voor een lekker avondmaaltje. Daarna kijken ze nog de eerste aflevering van The Voice. De audities vind ik het altijd het leukst!

img_0432
Zaterdag
Weekend! Natuurlijk ben ik nu elke dag ” vrij ” maar weekend blijft speciaal omdat Joel dan lekker de hele dag thuis is. We struinen ’s ochtends de markt af voor lekker fruit en doen onze weekboodschappen. Daarna beginnen we aan de wereldreis naar vrienden in Beverwijk. Door gedoe met de treinen doen we er ruim 2 uur over! Ze geven een kleine housewarming, gezellig met z’n alle eten en bijpraten.

Zondag
We zijn al vroeg op en net als vorige week maak ik een vers pompoensoepje voor na de yoga. De les valt me best zwaar, maar ik kan er ook nog steeds van genieten. Nog een paar weken lekker volhouden dus! ’s Middags gaan we klussen, of nou ja we.. ik help Joel waar ik kan maar sta volgens mij meer in de weg. De To Do lijst wordt telkens een stukje korter.

Komende week staat eigenlijk al weer vol met afspraken. Rustig doen tijdens je verlof, wat is dat ;). Ach zo lang het nog kan neem ik het er maar van. Ik merk dat het met de week allemaal wat zwaarder wordt en thuis zitten kan ik altijd nog toch? Vandaag komt onze kraamhulp langs om de laatste dingen te bespreken, dinsdag ga ik gezellig koffie drinken met Anouk, woensdag staat de verloskundige weer op de agenda en in het weekend gaan we eindelijk de baby kamer af maken. Spannend!

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply