Afgelopen weekend werden we blij verrast met een geweldige zomerdag. En dat in het laatste weekend van Oktober! Zonder van het goede weer te weten hadden we al plannen gemaakt om naar het strand te gaan. Ik zag mezelf al zitten bij het haarvuurtje van de strandtent met een warme chocolademelk. Maar in plaats daarvan werd het genieten van de zon en lunchen op het terras! Ik nam mijn camera mee en maakte een kleine plog van ons tripje.

beach (4 of 17)
Tijdens het parkeren van de auto zagen we opeens deze steile trap, Joel was nieuwsgierig en ik wilde niet achterblijven dus hijgend en kreunend sleepte ik mezelf omhoog ( Oo wat had ik een spierpijn de dag erna, ik ben duidelijk niks meer gewend..)

beach (2 of 17)
Maar het was het waard want we werden getrakteerd op een geweldig uitzicht over Wijk aan Zee.

beach (3 of 17)

beach (5 of 17)
Goed genoeg rondgekeken, tijd om echt het strand op te gaan.

beach (7 of 17)

beach (8 of 17)

Zo mooi!

beach (10 of 17)

beach (12 of 17)

beach (15 of 17)

beach (16 of 17)


Moe van de klim en de wandeling door het zand liepen we weer terug naar de strandtent. Normaal zitten we altijd bij Timboektoe maar deze is helemaal afgebroken! Pas in Maart gaan ze weer opnieuw open, gek idee hoor dat we met ons volgende bezoekje met z’n 3e zullen zijn..beach (17 of 17)

Nog even genieten van een lekkere lunch en daarna weer in de auto terug naar Hilversum. Zou dit nou echt de laatste zomerdag van dit jaar geweest zijn?
handtekening

Follow on Bloglovin

2 REACTIES
  • sammie

    Heerlijk! Ik zou willen dat wij dichter bij het strand woonde, lijkt me heerlijk!

  • Bente

    Aah wat een goed idee om afgelopen zondag naar het strand te gaan, het was inderdaad prachtig weer! Ik hoop op nog zo’n dag aankomend weekend: dan wil ik lekker richting castricum voor een mooie bos, en wellicht strand wandeling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.