Deze afgelopen weken was het echt even tijd voor rust. Ik had de eerste weken van mijn verlof zo vol gepland dat ik in het weekend merkte dat ik helemaal op was. Tijd om dus weer even helemaal op te laden en me lekker terug te trekken in ons huisje. Totaal geen straf want het weer nodigde toch niet echt uit om naar buiten te gaan. Daarom nu dus even een random overzichtje van de leuke momenten van de afgelopen twee weken.

img_0742
Belachelijk hoe excited ik was toen de deuren van de nieuwe Zara in Hilversum eindelijk open gingen. Zo groot, zo licht en zooo veel wat ik mee naar huis zou willen nemen. Mijn bankrekening huilt maar ik kan niet wachten tot ik weer vol op kan shoppen. O, en niet te vergeten de kledingkast van ons kleine meisje verder kan vullen want ook de kinderafdeling is gigantisch.

img_0747

img_0762Verder bracht ik een hoop tijd door achter m’n laptop. Ik probeer zo veel mogelijk vooruit te bloggen want ik wil niet dat Dreamdaily in de kraamperiode stil komt te liggen. En hetzelfde geldt voor Laptops & Latte!

img_0749
Stiekem een foto van mijn lief gemaakt zo vlak voor de yoga les. Lastig hoor om zo aan de zijlijn te moeten staan. Ik kan niet wachten tot ik ook weer met de gewichten aan de slag kan gaan! Dat ik dat ooit nog eens zou zeggen 😉

img_0799
Ons laatste concertje met z’n 2e ( nou ja, half dan ) vond plaats in de HMH. Een beetje nerveus was ik wel want Bring me The Horizon is niet bepaald een rustig bandje. We zochten een plekje op het balkon en ik genoot van de avond. Aan het einde merkte ik wel dat ze erg druk werd in mijn buik en besloten we wat eerder weg te gaan. Volgens Joel was ze gewoon aan het meedansen haha!

img_0804Maandag pakte ik de trein richting Nunspeet om de verjaardag van mijn broer te vieren. Gezellig even bijkletsen en knuffelen met dit gekke ding.

img_0814

img_0821Ook mochten we voor de laatste keer naar ons meisje in mijn buik kijken. De ligging echo was helemaal goed en ze lag heerlijk te slapen. Diezelfde dag hadden we ook een voorlichtingsavond in het ziekenhuis. Over deze beide bezoekjes lees je meer in mijn volgende zwangerschapsupdate!

img_0845Sommige dagen ben ik zo moe dat opstarten echt een opgave is. Heerlijk dat ik er ook gewoon aan toe kan geven en rustig eens een ochtendje tot de lunch in bed Youtube filmpjes kan kijken.

img_0847
Joel vind het volgens mij wel lekker dat ik elke dag thuis ben, hij krijgt in ieder geval genoeg lekkere maaltjes voorgeschoteld! Dit is rendang met sajoer boontjes, rijst en komkommer. Hmmmm.

img_0852Het huisvrouw gehalte behaalde afgelopen week wel een hoogtepunt toen ik zo blij als een kind was met onze nieuwe droger. Zo fijn dat we er zo vlak voordat de baby komt nog een in huis hebben kunnen krijgen. Gaat ons een hoop tijd schelen!

img_0942 img_0951Zondag gingen we, storm of niet, richting Amsterdam voor een rondje IJhallen. We slaagde enorm goed voor de kleine en namen onder andere dit setje mee. Baby Vans, een truitje van Noppies en een broekje van H&M ( voor 4 euro totaal! ) De babywasjes staan dus weer vol op te draaien.

img_0947Om even te ontsnappen aan het nare weer doken we een restaurant in voordat we de pond terug pakte. Warme chocolademelk, kerstboom wat wil je nog meer?  Moe maar blij met de buit waren we aan het einde van de dag weer thuis.

Komende week ben ik al weer 36 weken zwanger en ik voel echt dat de tijd begint te dringen met alles wat ik nog wil doen. Ahh stress! Gelukkig is mijn agenda zo goed als leeg, nu moet ik alleen mezelf een shop onder m’n kont geven en zorgen dat ik dat To Do lijstje afgestreept krijg. Wel komt m’n mams gezellig een dagje op bezoek en zal ik ook vast mijn vriendinnen nog wel zien, ik kan hier wel aan wennen hoor!
handtekening

Follow on Bloglovin

1 OPMERKING
  • Josianne

    ooh yess, de Zara is open. Daar ga ik van de week maar eens even langs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.