DreamWeekly

DreamWeekly #137

De laatste week van November is ingegaan! Het moet wel heel raar lopen wil het anders zijn maar we tikken bijna de maand aan waarin we ons meisje gaan ontmoeten. Spannend! Ik vulde mijn week met veel vooruitwerken aan Dreamdaily en Laptops & Latte. Daarnaast haalde ik ook de meeste Kerstcadeautjes vast in huis en maakte het huis ook vast kerstproof. Kom maar op met die feestmaand!

img_0973
Maandag
Een niet zo bijzondere maandag. Ik werkte thuis hard aan Dreamdaily en genoot ’s avonds van de mooie lucht.

Processed with VSCO with hb2 preset
img_1005Dinsdag
Tijd voor een bezoekje van mijn moeder! Al vroeg zaten we samen aan de koffie en bewonderde ze ons huisje. Ze had het nog niet helemaal afgezien. Ik kon het niet laten en had vlak voor haar komst de kerstboom neergezet. Zo gezellig! We winkelde wat in de stad en aten samen. De dag vloog voorbij!

img_0935Woensdag
Wederom een “ thuiswerk “ dagje. Dit keer voor Laptops & Latte. Ik maakte vast de perspakketjes gereed voor volgend jaar, schreef blogposts en plande de laatste Instagram foto’s in. Zo kan ik het eind december en januari even wat rustiger aan doen. ’s Avonds hadden we onze wekelijkse controle bij de verloskundige. Ik had de afgelopen dagen toch wel flink wat buikpijn gehad dus ze stuurde me voor controle door naar de huisarts. Misschien toch een blaasontsteking?

img_0987
Donderdag
Weer een Laptops & Latte dag maar dit keer ging ik samen met Jochem bij YourCoffee aan de slag. Ondertussen kwam de uitslag van mijn onderzoek binnen. Een hele lichte afwijking dus ze wilde, omdat ik zwanger was, toch nog even verder kijken. Even afwachten dus wat daar uit gaat komen.

Processed with VSCO with hb2 presetimg_1161
Vrijdag
Na even een rondje het huis te hebben schoongemaakt pakte ik de fiets richting de stad. Tijdens Anouk haar pauze ( ze werkt nu bij de ZARA in Hilversum ) kletste we even bij en daarna deed ik nog wat kerstinkopen. Die kerstinkopen maakte ik later die dag online af, fijn hoor die black friday! ’s Avonds stond er weer een The Voice avondje bij mijn schoonouders op de planning en zo begonnen we rustig aan ons weekend.

Helaas begon ik bij thuiskomst te spoken. Ik voelde me zo naar! Ik kon niet liggen of iets maar gelukkig bleef Joel heel geduldig bij me zitten. Twee uurtjes later leek het voorbij en viel ik eigenlijk in slaap. Pfff die laatste loodjes jongens…

Zaterdag
Eindelijk gingen we naar The Fantastic Beast and Where to Find them. Ik kon niet wachten! Helemaal enthousiast kwamen we aan bij de bioscoop om vervolgens van een koude kermis thuis te komen. Er waren technische problemen dus de film kon niet door gaan. Dat meen je toch niet? We reserveerde maar gelijk voor de zondag en haalde alle weekboodschappen in huis.

Zondag
Goed, poging 2! Al om half 11 begon de film dus we gingen vroeg op pad richting de bioscoop. Wederom hadden we geen geluk want zwanger als ik ben keek ik al sinds gister uit naar die bak met popcorn…. Maar nu was niet de film maar de popcornmachine stuk. Verdorie! Maar de film maakte alles goed, wat was ie leuk! Hij duurt misschien lang maar ik heb echt elke minuut genoten. Totaal geen straf dat we hier de komende jaren nog meer delen van gaan zien. ’s Middags plensde ik weer rond in bad. Het begint bijna een dagelijks ritueel te worden ;). Daarna maakte ik deze heerlijke burrito bowl die staat eigenlijk elke week wel een keer op het menu.. Hmmm!

Komende week is eigenlijk heel rustig. Met wederom een bezoekje aan de verloskundige en een filmdate met Anouk. En verder? Ik heb nog geen idee!

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply