Tijdens de eerste bezichtiging aan ons huis begon mijn hoofd al op volle toeren te draaien. Het kleinste kamertje was perfect voor de baby maar hoe zouden we het inrichten? Alles begon met een kleedje van H&M Home en de rest is daar eigenlijk rondom heen ontstaan. Kijk je mee?

baby-8Dit is het kamertje als je binnenkomt, klein maar fijn! Op de vloer zie je het kleedje waar ik het net over had. Een donkere lila kleur met een oosters achtig patroon. Stoer maar toch een tikkie meisjes achtig door de kleur. Die tint hebben we ook terug laten komen in de grote muur en in verschillende kleine details.

Links staat het ledikantje, deze hebben we tweedehands gevonden op Marktplaats. Een perfect koopje! Let trouwens niet op mijn opmaak kunsten, ik heb echt even een cursus nodig van de kraamhulp ;).  De stoel in de hoek was nog wel even een ding. Jeetje wat zijn die krengen duur! Echt een grote fauteuil paste niet maar ik wilde heel graag een fijne stoel om met haar in te kunnen zitten. Ideaal voor het geven van de fles of om haar straks in voor te lezen. Na lang zoeken vond ik deze grijze bij Jysk.

30772241111_9d1b881d21_o

De twee zwart-wit foto’s heb ik gevonden op Google en gewoon zelf uitgeprint bij HEMA ( een stuk goedkoper dan prints online bestellen! ) en eronder hebben we en klein plankje gemaakt voor haar boekjes.

30772238201_3a6f605770_o

Aan de andere kant staat de commode met daarin het omkleedkussen van Mamas & Papas. Ook het slaappakje wat erboven hangt nam ik mee uit Engeland. Schattig he? Het is nog wel wat groot dus voor nu kan hij even mooi blijven hangen. Boven de commode hebben we een zelfde plankje opgehangen. Dit keer met een leuke print, haar verzorgingsproducten en een plantje. Meer voor de sier dan dat het echt nut heeft eigenlijk maar dat geeft niet.

30743848302_94772e08e8_o
Ja en dan hetgeen wat nog miste op de foto. Haar wiegje! In het begin van mijn zwangerschap riep ik nog heel stoer dat we haar gelijk in haar ledikantje zouden leggen maar je raad het al, dat gaat niet gebeuren. We hebben tweedehands deze mooie moses basket op de kop kunnen tikken. Die staat dus ook niet op haar kamertje maar bij ons op de slaapkamer. Wel zo fijn voor die eerste weken!

Nog heel even geduld en dan ligt ons kleine popje hier gewoon ( hopelijk ) te slapen. We kunnen niet wachten!

Wat vinden jullie van het kamertje?

 
handtekening

Follow on Bloglovin

2 REACTIES
 • Marina

  Heel mooi, lief en schattig!
  Liefs voor jullie,

 • Anita

  Jullie hebben echt hard gewerkt.
  Wat een leuke lieve kamer!
  De baby kan komen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.