Baby

Zwanger week 31 – 33

Waar verlof toch al niet goed voor is he ;). Eindelijk een zwangerschapsupdate die een beetje op tijd is. Week 33 al weer. Jongens wat gaat het snel!Mijn buik begint ondertussen toch echt wel zichtbaar te worden. Iedereen blijft roepen hoe lief klein ie wel niet is maar ik kan toch echt steeds lastiger mijn tenen zien hoor. Leuke kleding heb ik ook een beetje opgegeven. Momenteel zijn er drie outfits die ik rouleer en de rest ligt een beetje triest in mijn kast. Ach het is nog maar even!

De kleine is enorm druk in mijn buik en hoewel het heerlijk is om dat contact met haar te voelen heeft het ook zijn nadelen. Zo heb ik enorm veel last van maagzuur. Overal in huis liggen strips met Rennies en ik raak lichtelijk in paniek als ik het huis verlaat zonder. Avondeten is daardoor soms een flinke uitdaging dus ik probeer mijn porties een beetje te verdelen over de gehele dag.

Een andere dingetje met al dat gewiebel is het feit dat ik twee weken terug opeens de bewegingen niet meer herkende. Haar vertrouwde schopjes waren weg en hoewel ik wel wat voelde, miste ik het direct contact wat ik eigenlijk al weken had. Even langs de verloskundige dus die, hoewel het hartje prima klonk, toch even wilde dat we in het ziekenhuis een controle lieten uitvoeren. Gelukkig bleek ook daar alles goed en zagen we op de echo dat mevrouw gewoon lekker was gedraaid. In plaats van dr voetjes was nu haar koppie in de plaatst gekomen, ja die schopt natuurlijk niet terug!

Ondertussen draait ze volgens mij een rondje per dag dus ben ik er iets meer aan gewend en kan ik het los laten. Hopen dat ze wel op het juiste moment stopt met die rondjes want de ruimte wordt natuurlijk steeds minder en dr koppie moet wel lekker beneden blijven liggen ;).

Verder is ook de kraamhulp langs gekomen om de laatste zaken door te spreken. Echt, ik kan iedereen Kraamzorg 1 op 1 aanraden. Wat is het fijn om te weten wie er strakjes voor de deur staat!

Afgelopen weekend hebben Joel en ik hard geklust aan de babykamer en op wat kleine details na is hij af. Het is zo mooi geworden en ik kan niet wachten om alle kleine details toe te gaan voegen.

Zo, toch meer dan genoeg te vertellen over deze afgelopen twee weken he?! Het is ongelofelijk hoe snel het gaat. Komende weken staat nog een huisbezoek van de verloskundige op de planning en half november hebben we de laatste echo om te kijken hoe ze ligt. Ik ben zo benieuwd wanneer ze besluit te komen!

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply