Baby

Zwanger week 34 – 36

Hoeveel updates zou ik nog mogen schrijven.. Op het moment dat deze post online komt tik ik bijna de 37 weken aan niet te geloven toch? Sinds ik met verlof ben vliegt de tijd en begint de stress wel een beetje toe te slaan. Ik wil nog zo graag zo veel doen voordat ons meisje er is! Maar het is gezonde en lekkere stress hoor, ik geniet er van dat ik alle tijd die ik heb kan stoppen in wat ik het liefste doe.

De afgelopen twee weken zijn verder eigenlijk heel rustig verlopen. In week 34 kreeg ik een thuisbezoekje van de verloskundige. Ik ben nog steeds niet zeker waar ik wil bevallen dus voor de zekerheid heeft ze even gecheckt of thuis wel een mogelijk is. En dat is! Onze draaitrap is wel even een dingetje mocht ik toch plotseling naar het ziekenhuis moeten maar daar gaan we maar gewoon niet van uit. Maar ja, voor hetzelfde geldt wil ik al eerder zelf naar het ziekenhuis..

Om de keuze nog wat helderder te maken gingen we ook naar een voorlichtingsavond in het Ter Gooi in Blaricum. Hoewel we hier een ziekenhuis om de hoek hebben heeft deze helaas geen verloskundige afdeling. Balen, want dat zou dus betekenen dat we een tripje van ongeveer een half uur moeten maken om er te komen. Hoe zou dat zijn als ik de weeën moet opvangen? Het was enorm druk tijdens de info avond en eigenlijk is er weinig nieuws verteld. Er is een verloskamer met bad ( halleluja! ) maar ja die kan je niet reserveren en vol is vol. Ik gok dat als deze beschikbaar blijkt te zijn mijn keuze snel gemaakt is. Het lijkt me gewoon een stuk relaxter in het warme water dan in zo’n kil ziekenhuis bed.

babynieuw
Ook mochten we vorige week nog voor de laatste keer naar ons meisje kijken op het scherm. De ligging echo om te checken of ze zich weer braaf had omgedraaid. Een paar weken terug lag ze nog in stuit maar nu was haar koppie netjes naar beneden en verder doet ze het prima. Fijn!

Thuis probeer ik zoveel mogelijk van mijn To do lijst af te strepen. Dit zijn voornamelijk werkzaamheden voor Dreamdaily en Laptops & Latte dus ik zit veel achter mijn laptop. Het gaat voorspoedig dus als ze nog heel eventjes wacht komt ie zeker af.

Gek hoor om ondertussen ook al de eerste kerstcadeautjes in huis te halen niet wetende of we deze Kerst met haar naast of nog in mijn buik vieren.

Nog 16 dagen te gaan tot mijn uitgerekende datum!

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply