Lifestyle

A special first Christmas

De kerst zit er op en wat waren het fijne dagen! Nooit hadden we vorig jaar met Kerst durven dromen dat we het dit jaar met zijn drieen zouden vieren. Van te voren was mijn doel om twee aparte plogs te maken maar het bleek dat ik de afgelopen dagen duidelijk vaker mijn kleine meisje van de camera in mijn handen had ;). Daarom dus maar even beide dagen in een.

kerst2016-1kerst2016-2

Eerste Kerstdag ontvingen we mijn moeder, broer en schoonzus bij ons thuis! Ik had braaf gezegd om niet te veel moeite te steken in het eten maar ja.. ik kon het toch niet laten. kerst2016-4
kerst2016-6
kerst2016-5
kerst2016-7Geïnspireerd op mijn favoriete voorgerecht bij Jamie’s Italian maakte ik een uitgebreid borrelbord als voorgerecht. Goh, dit mag van mij elk weekend wel op tafel komen hoor. Hmm!
kerst2016-9Het hoofdgerecht ( rollade, aardappeltjes en stoofpeertjes ) haalde de foto niet maar bij het toetje was ik nog net op tijd.
Processed with VSCO with hb1 presetOp je eerste Kerst moet je er natuurlijk wel leuk uit zien. Deze foute kersttrui had Harper van tante Anouk gehad. Nog een beetje te groot maar met opgerolde mouwen kon het best!
kerst2016-8Na het eten was het tijd voor cadeautjes! Ik ben enorm verwent met fijne make-up producten, een nieuwe portemonnee en boekjes voor Harper. Wat een fijne eerste Kerstdag!
kerst2016-13kerst2016-14Tweede Kerstdag werden we ’s ochtends vroeg opgehaald door mijn schoonvader. Gelijk maar even op de foto bij de Kerstboom. Haha dat koppie van Harper! kerst2016-12kerst2016-11
En daarna lekker aan de brunch!kerst2016-10
kerst2016-30Wat was het trouwens heerlijk weer he? Na de brunch zijn we even naar buiten geweest voor een wandeling, we speelde een paar potjes rummikub en daarna schoven we al weer aan voor het diner. En nu zijn we al weer twee dagen verder. Kerst zit erop en we zijn op weg naar 2017. Morgen blik ik even terug op dit bizarre, geweldige jaar.

Hebben jullie fijne Kerstdagen gehad? handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Josianne
    12/28/2016 at 14:19

    Haha, op die eerste foto met Joel steekt de peek uit z’n haar 🙂 Wt ziet dat borrelbord er heerlijk uit trouwens! Ik snap goed dat dat heerlijk heeft gesmaakt 🙂

  • Leave a Reply