Deze laatste week voor Kerst vind ik het leuk om even terug te blikken op mijn favorieten van het afgelopen jaar. Vandaag laat ik je zien welke blogs ik nooit oversla ( en vraag ik jou om ook jouw favorieten te delen in de comments! ) en morgen volgen mijn favoriete Youtubers. Zo heb je genoeg leuks om te lezen en naar te kijken mocht je je tussen het kerstontbijt en kerstdiner vervelen!

The Anna Edit
Afgelopen jaar veranderde ViviannaDoesMakeup in The Anna Edit. En sinds dien lees ik echt elke post die voorbij komt. In het afgelopen jaar is het dan ook meer een lifestyle blog geworden ( vandaar ook de naamsverandering ) met healthy recepten, haar fitness routines, nog steeds een flinke dosis beauty en mode en verder alles wat haar dagelijks bezighoud. Lekker zichzelf en ja, gewoon heel leuk! Echt even gaan kijken als je haar nog niet kent.

Rachel Brathen
Een van de dingen die afgelopen jaar voor mij heel belangrijk is geworden is yoga. Mede door deze dame leer ik dagelijks bij! Een paar maanden geleden maakte ze ook nog eens bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Nu, ongeveer 30 weken zwanger verteld ze veel over hoe ze yoga combineert met haar zwangerschap. O en tussendoor opent ze volgende week ook nog even haar eigen yogastudio. Ik hoop zo daar snel een bezoekje te kunnen brengen! Iemand een vliegticket naar Aruba over?

The Little Magpie
Amy is in mijn ogen echt de Queen wat betreft styling. Haar outfits zijn geweldig en hoewel niet altijd mijn stijl geeft ze me een hoop inspiratie. De hoeveelheid foto’s van haar die in mijn styling mapje verdwijnen zijn beschamend en nemen lichte stalker vormen aan. Maar wie zou er niet elke dag zo on point uit willen zien?!

Annemerel
Volgens mij al een paar jaar vaste prik in mijn blog favorieten is Annemerel.com. Zo’n beetje de enige Nederlandse blogger die ik nog steeds trouw volg. Haar hardloop verhalen geven altijd een hoop motivatie. En hoewel ik mijn doelen voor dit jaar natuurlijk flink heb moeten bijstellen houd zij me enthousiast om straks weer vol aan de slag te gaan. Ik was ( en ben ) dan ook nog steeds supertrots dat er dit jaar twee keer een gastblog van mij op haar site voorbij is gekomen!

Dat waren mijn vier favorieten van het afgelopen jaar! Ik hoop dat er wat nieuws voor je bij zit. Maar lang is mijn lijstje niet he.. dus daar kan nog zeker wat nieuws bij. Laat jouw favoriete blog ( misschien wel je eigen? ) achter in de comments, vertel mij waarom ik die niet mag missen en dan ga ik zeker een kijkje nemen.

handtekening

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.