Sinterklaas zal nooit meer hetzelfde zijn. Onze eerste week met ons cadeautje zit erop en is voorbij gevlogen. Vandaag is Harper gewoon al weer een week oud! Gedurende de week heb ik geprobeerd een beetje bij te houden wat we allemaal hebben beleefd. Kijk je mee naar onze eerste week als gezin?

img_1323
Zondag
Wat een rustige dag zou zijn liep opeens heel anders… De hele dag rommelen we wat in huis. Ik schrijf een to do lijst voor de komende week en ben eigenlijk verbaasd om te zien dat het maar een kort lijstje is. Zou ik me dan eindelijk gaan vervelen tijdens mijn verlof? Joel verft de muur in de woonkamer nog even af en daarna maken we ons klaar om te gaan eten met vrienden. Maar op weg naar het restaurant breken mijn vliezen en staat onze wereld op zijn kop. Onze kleine komt eraan! We maken nog snel een laatste buikfoto, ik kijk lekker gespannen 😉

img_1250
img_1270
img_1295
Maandag
Sinterklaas zal nooit meer hetzelfde zijn want rond 10 uur ’s ochtends wordt onze dochter Harper Rose geboren. Ik kan eigenlijk niet onder woorden brengen hoe ik me deze dag voelde. Ik denk dat overweldigt het het beste omschrijft. Overweldigd door de liefde, door het geluk en ongeloof. Bij thuiskomst uit het ziekenhuis worden we goed opgevangen door de kraamhulp die ons met de eerste dingen op weg helpt. Onze familie en beste vrienden komen heel kort even langs om te kijken naar ons kleine meisje. En ik? Ik zit op een roze wolk en kan het allemaal niet bevatten.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

img_1327
Dinsdag
Voor we het wisten zat de nacht er al weer op. Onze eerste nacht met zijn drietjes! Zonder paniek momentjes, zonder stress, met weinig slaap maar heel veel liefde. Het viel me echt alles mee. ’s Ochtends voel ik me dan ook prima. Ik stap onder de douche en maak een ontbijtje. Joel slaapt nog even wat bij en om half 9 staat de kraamhulp al weer klaar om me te helpen. Na ook nog een ochtendbezoekje van de verloskundige is het daarna rustig. ’s Middags ben ik op en ga ik voor een paar uur naar bed. Mijn lijf begint door te krijgen wat er allemaal is gebeurd en eigenlijk doet alles pijn.

img_1336
img_1339
Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag
De dagen lopen in elkaar over. We gaan van flesjes naar flesje met zo veel mogelijk knuffels tussendoor. Harper doet het geweldig. Ze huilt nauwelijks en komt goed aan. Ik heb het deze dagen nog wat zwaar met het herstel maar gelukkig gaat het elke dag een stapje beter. Zaterdag durf ik het aan om naar de bakker op de hoek te lopen. Fijn om even buiten te zijn!

Zondag
En nu is het al weer zondag. Precies een week geleden begon alles. Zo vreemd dit! De week is voorbij gevlogen en tegelijkertijd voelt die bevalling al zo ver weg. Vandaag kwam mijn moeder gezellig op bezoek met mijn broer en schoonzus. Fijn om iedereen weer even om me heen te hebben. Morgen onze laatste dag met de kraamzorg…

Poeh, dat was mijn eerste week als mama. Hoe komende week eruit gaat zien? Ik heb geen flauw idee! Ik gok met nog veel meer flesjes, poepluiers, bezoekjes en vooral met heel veel genieten.

handtekening

Follow on Bloglovin

4 REACTIES
 • Josianne

  Wat een fijne foto’s! En wat een prachtig kindje hebben jullie. Fijn dat het allemaal zo goed gaat; al lijkt het me wel heftig hoor, mama zijn. Ik wens jullie heel veel geluk met z’n drietjes!

 • Barbara Schriek

  Wat een super lieve meid zeg! Heel veel plezier en geluk samen 🙂

 • Maaike Foks

  Dankje! XX

 • Maaike Foks

  Dat is het ook wel! Het is echt even omschakelen en soms overvalt al die verandering me ook wel maar de intense liefde zorgt dat het het allemaal waard is!
  XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.