DreamWeekly

Dreamweekly #139

Wat een bijzondere dag! Vandaag was mijn uitgerekende datum.. Maar wat ik al vanaf het begin van de zwangerschap riep bleek uit te komen. Want nu is Harper al weer twee weekjes bij ons. De eerste week zonder kraamhulp zit er nu ook op en alles begint steeds meer te wennen. Lichamelijk gaat het ook steeds beter, mijn energie komt terug! Kortom, we hebben een heerlijke week gehad met zijn drieeen.

img_6116
Maandag
De laatste dag met onze kraamverzorgster! Gek hoor dat we het vanaf morgen helemaal alleen moeten doen. Maar tegelijkertijd zijn we er ook wel aan toe om echt met zijn drietjes te zijn. Als leuke afsluiter leert ze ons hoe we met de kleine kunnen douchen. Ze vind het fantastisch en hoewel het natuurlijk nu nog heel kort is genieten we er echt van. Leuk om te zien dat zij net zo geniet van in het water zijn als ik! De verloskundige komt ook nog even langs voor een laatste gesprekje en Anouk komt even langs. Ik vind dat ik wederom weer een wandeling naar de Starbucks kan maken maar wordt even flink terug gefloten door mijn lijf. Lastig hoor, dat rustig aan doen… De rest van de dag dus maar braaf op de bank.

img_1389
Dinsdag
Na die dip gistermiddag voel ik me gelukkig weer een stuk beter. Het is wel even raar om niet ’ s ochtends de deur open te doen voor Tanja, onze kraamhulp. Maar we kunnen het! Eigenlijk loopt de dag heel soepel. Joels ouders komen nog even langs voor een flitsbezoekje en verder doen we lekker rustig aan. Ik heb een verplichte binnen blijf dag na de terugslag van gister en hou me daar maar braaf aan 😉

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
Woensdag
Jaaa eindelijk mag het berenpak aan, we mogen naar buiten met Harper! Ik loop als een bonk stress achter de wagen maar het is wel enorm leuk. Even een drankje halen bij de Starbucks en daarna snel weer terug. Mevrouw slaapt rustig door de hele reis heen en vind het dus duidelijk wel prima.

Donderdag
Een beetje een saaie en slopende dag. Ik zit mezelf wat in de weg, het zullen de kraamtranen wel zijn ;). Daardoor duurt de dag erg lang en ben ik het even helemaal zat. Ach ik laat die gevoelens maar gewoon toe, het is ook gewoon allemaal heel erg wennen! Aan het einde van de dag komt mijn schoonzusje en haar vriend nog even langs om de kleine te bewonderen en fleur ik weer wat op. Morgen weer een dag!

baby-voor-kerst
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Vrijdag
Mijn spannende hoogtepunt van de dag is het in bad doen van Harper haha. Voor het eerst met z’n tweetjes en zo’n glibberend lijfje maar het ging prima. Ze blijft het heerlijk vinden dus het is echt genieten. In de middag durf ik het aan om een stukje verder te wandelen en shop een beetje bij het kleine winkelcentrum bij ons in de buurt. Verder komen de geweldige foto’s van Romi binnen die ze vorige week van ons heeft gemaakt. De eerste foto’s van ons als gezinnetje!

img_1397
Zaterdag
Spannend! Hopelijk krijgt iedereen vandaag onze kaartjes binnen…We zijn er zelf super blij mee en zijn benieuwd naar de reacties van andere. Voor het eerst waag ik me weer in het centrum. Even een beetje shoppen en koffie drinken buiten de deur. Het gaat goed maar man, man, wat ben ik daarna moe! Helaas besluit Harper dat ze die avond totaal geen zin heeft in slapen dus de dag eindigde wat zwaar 😉

Zondag
Gaaaaaap….Een nachtje met te weinig slaap maar geen tijd voor dutjes,vandaag staan er namelijk een aantal bezoekjes gepland! Als eerst komt Anouk even langs voordat ze aan het werk moet. Gelijk daarna staan mijn tante en neef voor de deur om Harper voor het eerst te zien. Zo fijn om te zien dat er van iedereen die langs komt zo veel liefde voor haar van afstraalt. Na de bezoekjes stort ik een beetje in, ik neem nog even een lekkere lange douche en eet wat en duik dan vroeg mijn bed in. ( Joel doet de late avonden, ik de vroege ochtenden )

Nog een week tot KERST!! Ik ben zo dankbaar dat ik deze kerst al samen met ons meisje mag vieren. Kerst vind ik echt de leukste periode van het jaar! De cadeautjes liggen al klaar onder de boom, Harpers foute kerstoutfits zijn in huis en het menu is bepaald. Volgende week even geen DreamWeekly maar dinsdag en woensdag komen er twee plogs online van de feestdagen!

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Josianne
    12/19/2016 at 09:51

    Die foto van jullie drie is práchtig.

  • Leave a Reply