Nu kan ik weer een verhaaltje gaan schrijven over hoeveel ik hou van ontbijten maar dat is niks nieuws. Wel wil ik die liefde graag verder met jou delen! Daarom een blogpost met daarin mijn top tips voor een ontbijt in Londen.Leuk misschien voor je geplande tripje of juist een extra reden om snel die reis te boeken ;).

bills2
Bill’s
Met stipt boven aan mijn lijstje staat Bill’s. Er gaat eigenlijk geen trip naar Londen voorbij zonder dat ik hier even binnen loop om te ontbijten. Bill’s zit op verschillende locaties door de stad. Zo vind je er een naast het Westfield winkelcentrum in Shepherds Bush ( eerst eten, dan shoppen, top combi! ), vlak bij Leicester Square en op de Southbank.

Reserveren is niet nodig, er is altijd wel een plekje vrij of de wachttijd is kort. Wel zo fijn want dan hoef je je niet vast te pinnen op een dag of tijdstip. En dan het belangrijkste, het eten! Er is serieus nog niets wat ik hier heb gegeten wat tegenviel. Voor de zoete kauwer zijn er pancakes of de bircher muesli maar ook de scrambled eggs zijn heerlijk. Het water loopt me al weer in de mond….

skygardenSkyGarden – Darwin Brasserie
Niks is mooiers dan uitkijken over Londen. Je hebt natuurlijk de betaalde viewing points zoals de Shard maar dan ben je bakken met geld kwijt. De SkyGarden is gratis maar daardoor ook lastig om kaartjes voor te krijgen. Gelukkig is er een perfecte manier om dat te omzeilen! Je kan namelijk reserveren voor een fijn ontbijt buffet bij de Darwin Brasserie. Deze bevindt zich boven in de SkyGarden en geeft je dus ook direct toegang tot het fantastische uitzicht!

Het ontbijtbuffet kost 16 pond. Niet heel goedkoop maar als je het vergelijkt met een kaartje voor de Shard wat 30 pond per persoon kost en de keuze is snel gemaakt. Plus je hebt er natuurlijk ook een heerlijk ontbijtje voor.

tradeTRADE
Een stuk minder toeristisch is TRADE. Dit koffietentje vindt je vlak bij de Spitalfields Markets in het hippe Shoreditch. Er is een schattig binnen tuintje waar je de drukte van de stad even kan ontvluchten.

Lekker eten, goede koffie en fijne mensen.

Pret a Manger en Marks&Spencer
Heb je geen zin of tijd om ergens te gaan zitten? Dat kan natuurlijk ook! Loop dan vooral even binnen bij Pret a Manger of Marks & Spencer. Je vindt beide door heel Londen dus grote kans dat een van de twee bij je in de buurt is. Verse broodjes, muffins, salades en zelfs warme havermout for on the go.

Londen zit natuurlijk vol met fijne plekken dus elke trip ontdek ik wel een nieuw pareltje. Ga er dus vooral ook gewoon op uit en loop binnen bij wat je tegen komt. Je zal vast niet teleurgesteld worden!

handtekening

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.