Lifestyle

Youtube Favorites 2016

Na mijn favoriete blogs van gister volgt nu iets waar ik eigenlijk in 2016 nog veel meer tijd aan kwijt was. En dat is namelijk het kijken van mijn favoriete vlogs! Elke ochtend zat ik 40 minuten in de sprinter en ik zorgde er dan altijd voor dat ik een fijn lijstje had om naar te kijken. Kan je nog wat nieuw kijkvoer gebruiken lees dan snel verder!

The Michalaks
Ja met stipt bovenaan, nog steeds,The Michalaks. Sinds de geboorte van hun zoontje Grayson volgen Joel en ik hun leven via de wekelijkse vlogs die ze uploaden. Ze wonen in Londen, hebben een eigen webshop, zijn heerlijk sarcastisch en hebben lekkere botte humor. Daarnaast streeft Stef er naar om van elke vlog echt een meesterwerkje te maken dus hij spendeert enorm veel tijd aan het editen en bedenken van geweldige shots.

Rhiannon Ashlee
Nieuw op mijn lijstje is Rhiannon. Ze kwam per toeval langs in een van mijn Youtube lijsten en aangezien ze toen hoog zwanger was ( en ik net zwanger ) vond ik het enorm leuk om haar zwangerschap te volgen. Nu is haar meisje een maand of drie en echt een schatje.

youtubefavorites_dreamdailynl-2
Casey Neistat
2016 was voor mij ook het jaar van de Casey Neistat vlogs. Ja wie kent hem eigenlijk niet? Ik geef toe, ik heb echt aan hem moeten wennen maar toen eenmaal de knop om was.. Dagelijks even tien minuutjes Casey kijken was echt een ding dit afgelopen jaar. Helaas is Casey na twee jaar gestopt met vloggen ( en dat deed oprecht een beetje pijn ) maar mocht je nog niks van hem hebben gezien, ga ze absoluut terug kijken!

Carly Rowena
En om dan maar even gezond af te sluiten mijn favoriet op fitness gebied, de Engelse Carly Rowena. Als personal trainer geeft ze tips en laat ze zien hoe ze zelf traint. Maar ze toont ook waar ze mee struggled en wat haar zwaktes zijn. Tussendoor vlogt ze haar leuke tripjes en het leven samen met haar verloofde en hond Steven.

Nog een paar extra om het af te leren:

  • Hannah Lucy – De nieuwste op mijn lijstje, vlogt over haar leven met haar twee kindjes.
  • Anna Nooshin – Heeft denk ik geen uitleg nodig. Absoluut mijn grootste Nederlandse inspiratiebron en gewoon een heerlijk persoon!
  • Lily Pebbles en The Anna Edit – Deze twee dames volg ik al jaren en hebben dit jaar beide hun kanalen omgevormd tot meer lifestyle dan enkel beauty. Beide lieve meiden en met altijd goede content.

Nou, genoeg te kijken dacht ik zo! Maar voor het komende jaar wil ik heel graag wat nieuwe inspirerende mensen volgen. Dus laat vooral je eigen kanaal, of dat van iemand die jij geweldig vind achter in de comments.

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply