Baby

Zwanger week 37-38

De aller laatste zwanger update! Jongens wat heb ik uitgekeken naar het moment om deze te schrijven. Harper is nu al weer bijna twee weken in ons leven en de tijd dat ze in mijn buik zat voelt al weer zo lang geleden. Ik kan weer op mijn buik slapen ( HALLELUJA! ) en mijn zwangerschapskleding is uit mijn kast verdwenen. Nu kijk ik nog een keertje terug naar wat bleek de laatste twee weken van mijn zwangerschap!

In deze laatste weken heb ik een enorme To Do list voor mezelf gemaakt. Ik tik blogposts als een malle, haal alle kerstcadeautjes in huis en leg ze vast onder de boom, haal echt de laatste baby dingen in huis en ga zo maar door. Ik voel me verder goed al zit die buk ondertussen toch wel in de weg.

De week is verder best vol gepland met een bezoekje aan de verloskundige, een dagje Gilmore Girls kijken met Anouk en een loodgieter over de vloer.

Aan het einde van de week heb ik een gesprek in het ziekenhuis om de eventuele pijnbestrijding te bespreken. Een ruggenprik is sinds enkele maanden de standaard maar wegens mijn angst gaat mijn voorkeur uit naar een infuus met een pompje. ( haha zo grappig om dit achteraf te schrijven wetende hoe mijn bevalling is gelopen 😉 ) Het gesprek gaat goed en alles wordt genoteerd. Enigszins gerust gaan we zo het weekend in. Fijn om te weten dat het ziekenhuis ons zo goed wilt helpen!

Little did we know..want nog geen twee dagen later braken mijn vliezen. De weeën begonnen rond 6 uur op zondagavond en om 10:12 kwam Harper ter wereld. Ik heb ( nog ) niet de behoefte om mijn bevalling in detail op papier te zetten. Ik vond het enorm zwaar maar ben tegelijkertijd ook heel trots op mezelf. We zijn uiteindelijk wel in het ziekenhuis beland en ik ben nog nooit zo blij geweest met een ruggenprik. Niks pompje ik wilde gewoon zo snel mogelijk van de pijn af en dat gevoel overheerste alles. Ik ben heel fijn geholpen in het ziekenhuis en kon gelukkig een paar uur naar de bevalling al weer lekker naar huis!

Hoe de rest van de week is verlopen heb je kunnen lezen in mijn laatste DreamWeekly dus hiermee sluit ik mijn zwangerschap updates af. Fijn hoor om zo’n overzicht te hebben van d9 maanden die tegelijkertijd voorbij gevlogen zijn als voelde als 9 jaren. Ik kijk ondertussen met een schuin oog naar mijn dochtertje die heerlijk ligt te slapen naast me en kan alleen maar heel heel trots zijn.

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply