De bloggerboeken vliegen je misschien een beetje om je oren. Maar dit exemplaar kon ik je toch echt niet ontnemen. Vorige maand kwam Estee Lalonde’s Bloom boek op de markt. Verliefd op het design en benieuwd naar de inhoud bestelde ik hem gelijk en hij viel totaal niet tegen.

Allereerst het ontwerp. O jongens, als grafisch vormgever word ik hier echt enorm enthousiast van. De kaft is een combinatie van stof en mat papier en voelt daardoor heel luxe aan. De binnenkant is simpel en clean met mooie foto’s van Estee. Love it! Voor nog niet van Estee heeft gehoord ( ga je schamen 😉 ). EssieButton zoals ze zich jaren lang noemde is een Engelse blogger / youtube die al flink wat jaartjes meedraait. Ze begon als een diehard beautyblogger maar heeft zich in de laatste jaren meer ontwikkeld in de lifestyle kant. Ze is eerlijk en down to earth en haar steeds vernieuwde content zorgt ervoor dat ik haar al jaren blijf volgen.

In het boek verteld Estee over verschillende aspecten van haar leven. Hoe ze gegroeid is door het bloggen, haar verhuizing van Canada naar Engeland en hoe ze haar leven vormgeeft. Dit is wat ze er zelf over zegt:

“ Bloom is not a book about living the perfect lifestyle, it’s about giving you the confidence to fin the lifestyle that is perfect for you “

bloom_dreamdailynl-8
Ik vond het vooral een heel inspirerend boek en het las makkelijk weg. Het is er misschien niet een die ik snel nog een keer uit de kast zal halen maar voor de prijs vind ik dat niet erg. Ook als je Estee nog niet zo goed ( of misschien wel helemaal niet ) kent is het een fijn boek. Je leert haar juist kennen en het boek is echt een toevoeging op haar blog, niet een geprinte versie van wat je online al kan vinden.
BLOOM is online te koop bij bol.com voor €20,99

handtekening

Follow on Bloglovin

1 OPMERKING
  • Josianne

    Het ziet er heel mooi uit zo op het eerste gezicht. Jammer eigenlijk dat ik Estee helemaal niet ken of volg! Misschien moet ik dat eerst maar eens doen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.